Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poleccie prosze dobry film

Polecane posty

Gość gość

Szukam jakiegos dobrego filmu, jaki moglabym obejrzec sobie w necie (wieczorem jak juz cala 3 maluchow spi). Do kina teraz i ostatnimi czasy nie mialam za bradzo mozliwosci chodzic wiec duzo fajnych filmow pewnie mnie ominelo. Nie lubie thrillerow, komedii romantycznych (takich typowych ale listy do m np sa super), fantasy i bajki tez odpadaja. Poleccie cos prosze. Ostatnio obejrzalam Joy i smialo polecam.

Gość gość
Szkoda, że odpadają bajki bo jednym z lepszych filmów, jakie ostatnio widziałam jest Inside Out... A tak to może Ant Man? The Man From U.N.C.L.E. ? Carte Blanche? Bogowie? Gone Girl? The Imitation Game?

Gość gość
Nietykalni Lektor Apartament Pamiętnik

Gość gość
A, jak podobało ci się Joy to może Dressmaker? IMHO sporo lepsze nawet.

Gość gość
dzieki bardzo, na pewno cos wybiore moze ktos jeszcze cos podpowie?

Gość gość
Loft Śniadanie do łóżka

Gość gość
Incepcja - świetny film,polecam; byłam sceptycznie nastawiona,bo nie lubię Di Caprio,ale jednak myliłam się :) Plac zbawiciela - dobry film,3 dni po nim dochodziłam do siebie, polska produkcja,baaardzo prawdziwe i wstrząsające-przynajmniej dla mnie. Sala samobójców - jak wyżej, z tym,że ciężki film,raczej psychologiczny i niekoniecznie na poprawę nastroju. Niezgodna - pierwsza część z trzech,film całkiem przyjemny,dużo lżejszy od 2 pozycji powyżej,mnie się podobał. Życie od kuchni - może troszkę komedia,ale generalnie bardzo ciepły i przyjemny film. Holidays - podobnie jak wyżej, niejednokrotnie wracam do niego jak mam zły dzień.

Gość gość
Złodziejka książek Marsjanin