Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowe przedszkole

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko ma złe doświadczenia z poprzedniego przedszkola. Szukam sprawdzonej, dobrej placówki najlepiej gdzieś niedaleko metra.

Gość gość
Polecam integracyjne przedszkole Bajeczka na Bielanach. Świetna placówka!

Gość gość
Polecam przedszkole Tequesta. Nie jest bezpośrednio przy metrze, ale to świetne i sprawdzone miejsce.

Gość gość
ja polecam www.przedszkolekonradek.pl, moja córka chodzi tam już drugi rok. Świetna kadra, małe grupy i własna kuchnia co jest naprawdę duży plusem, zwłaszcza dla dzieci, które muszą mieć odpowiednią dietę.

Gość gość
Kurcze, wiem, że Tequesta jest super, ale tam jest bardzo długa lista dzieci, które oczekuja na miejsce. Tequesta powinna otworzyc inne placówki na terenie Warszawy, wielu rodziców chce do nich zapisać swoje dzieci -np moi znajomi, ale Marina mokotów jest dla nich za daleko.

Gość gość
Z tego co słyszałam, to Tequesta chyba będzie miała inne oddziały. Byłoby super, bo to świetne miejsce.

Gość gość
Tak, Tequesta ma być jeszcze na Ursynowie i Żoliborzu!

Gość gość
Moje dziecko chodzi do Bajeczki na Bielanach, więc spokojnie to miejsce polecam. Dobre przedszkole integracyjne.

Gość gość
Moje doświadczenie z przedszkolami było różne. Zawsze gdzieś cos było nie tak, a to jedzenie, a to opieka, a to słaba edukacja. Potem znaleźlismy Tequestę. Miejsce sprawdzone i bezpieczne.

Gość gość
Szukam dla dziecka przedszkola od października i też słyszałam wiele pozytywnych opinii o Tequeście.

Gość gość
Ja tez polecam Tequestę. Zdecydowanie najlepsze przedszkole do jakiego chodziło moje dziecko.

Gość gość
A czy w Tequeście jest jeszcze jakiś język oprócz anielskiego? Bo cos słyszałam o hiszpańskim...

Gość gość
Tak, w Tequeście jest jeszcze faktycznie hiszpański. Dzieci bawią się i uczą jednocześnie. Ja akurat uważam, że to świetny pomysł. Dzieci potem nie mają barier językowych, nie boją sie mówić i szybciej łapią kolejne słówka.

Gość gość
Moi znajomi zapisali dzieci w ubiegłym roku do Tequesty na Mokotowie. Mają tam bardzo dobry dojazd, nawet jak nie mogą ich odebrać samochodem. Warto obejrzeć ich ofertę, bo mają fajne zajęcia: http://www.tequesta.pl/o-nas/