Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze najbardziej znienawidzone piosenki.

Polecane posty

Gość gość
Ojeeeeej, musiałabym chyba godzinę przeznaczyć na wymienienie wszystkich tytułów, które mnie wkurzają :D na ten moment przychodzi mi do głowy: "Bądź duży" ("nie umiem być s/u/k/o/a" :D), wszystkie piosenki Ani Dąbrowskiej (nie lubię jej :o), wszystkie disco polo, albo te umcy umcy

Gość gość
Bananowy song :o

Gość gość
cale to ketchup song (aserehe cheme tu cheme łabibi bi), macarena i Urszula

Gość gość
frankie goes to hollywood relax :)

Gość gość
"Ten s**t ktory teraz leci w rmf fm okolo 20 razy na dobe ( do sluchania ktorego jestem zmuszana w pracy ), ktory spiewa jakas c***a "where are you now". Współczuję ci. Ja pracowałam w paru miejscach w biurze gdzie nie miałam prawa głosu i tam puszczano tylko rmf to powiem ci że po tej robocie w obu tych miejscach to znienawidziłam to radio. rmf katował całymi miesiącami ciągle jedne i te same kawałki. Nie mogłam ich już znieść i nie mogłam zrozumieć czemu tym babom z biura nie przeszkadza słuchanie w kółko jednego i tego samego. One po prostu włączały to radio i nic sie nie odzywały. Ja troche tych lat już mam i pamiętam że w latach 90-tych to radio nie było takie beznadziejne. Kiedyś miało zróżnicowaną muzykę. Nie wiem czy sie tam pracownicy zmienili na jakichś ludzi olewających bez szczerego upodobania do muzyki czy co, ale nabyłam alergię straszną na to radio. Mam wrażenie że tam ktoś włącza z automatu jakąś swoją składankę i idzie do innej roboty albo ktoś komuś zapłacił żeby coś na siłe promował. Innego wytłumaczenia nie mam. Jakbym ja pracowała w radiu to bym włączała za kazdym razem co innego. Muzyka na świecie naprawde ma nieograniczone niemal zasoby. Nie oferuje 12 kawałków na krzyż.

Gość gość
rmf zeszlo na psy, chyba gdzies po tym jak skonczyla sie dawna lista hop-bec prowadzona kolo 18 przez Jedrycha, kiedy skonczyly sie jakies weekendy z wywiadami z zagranicznymi gwiazdami, od kiedy weszly tam kabarety itd. no to bedzie dobre ok. 14-11lat. xx katy perry - roar

tą uwielbiam Za siedmioma górami, Za siedmioma lasami Leży państwo, o którym tu mowa. Żeby krajem tym władać Trzeba sztuki nie lada, Choć to sztuka zupełnie niszowa. Trzeba umieć grać marsza na dudach, Trzeba wiedzieć, jak w dudy dąć – Gdy instrument ujarzmić się uda, Można władzę w tym kraju wziąć.

Twoje oczy, oczy - świat blasku Migotanie gwiazd wśród nocy po dwakroć Twoje oczy, twe oczy przyjazne Pośród nocy niby gwiazdy wyraźne Twoje oczy - dobroć i ciepło Poplątane i niebo, i piekło Twoje oczy - rozświetlona jasność nocy Która płonie, obejmie i otoczy I przybliży pogrążone w śnie ogniki Migotliwe ziemskie gwiazdy Wielkiej Niedźwiedzicy Takie jasne, takie bliskie Jak oczu twoich blask Takie bliskie, takie jasne Jak oczu twoich świat