Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANONIMOOO00

ZAPALENIE WYROSTKA ROBACZKOWEGO

Polecane posty

Gość ANONIMOOO00

Półtora tygodnia temu, a dokładnie w piątek lekko zaczął mnie boleć żołądek. W sobotę rano gdy się obudziłam nadal mnie bolał. Około godziny 11stej na podbrzuszu zaczęłam odczuwać silne skurcze które potem ustąpiły. Gdy naciskałam na prawą stronę brzucha to mnie TROCHĘ pobolewało. Nie miałam typowych objawów np gdy podnosiłam nogę to mnie nie bolało i nie zwijałam się aż tak bardzo z bólu. Ból żołądka i lekki ból po prawej stronie nie ustąpił. Wieczorem pojechałam do szpitala. Zostałam przyjęta na oddział. Następnego dnia miałam robione USG. Powiedziano mi że prawdopodobnie będę mieć operacje. Wysłano mnie do Łodzi do szpitala. Tam miałam robione aż 3 razy USG i ci co mi je robili powiedzieli że powinnam mieć opercje (na usg wykazało że mam przekrwione ściany wyrostka) miałam też robione badania krwi i mi wyszło że mam podwyższone leukocyty. Operacji mi nie zrobili, leżałam 5 dni na obserwacji,dawali mi antybiotyk i leki przeciwbólowe. Dzień przed wypisem badania wyszły w porządku. W dniu wypisu lekarz dał mi skierowanie na Usg w środę i jeżeli będzie coś nie w porządku zrobią mi laporoskopie. Od momentu gdy mnie wypisali trochę słabo się czułam, bolał mnie żołądek ale na prawym boku ustalo. Wczoraj miałam jakieś dziwne kłucie nad zoladkiem i po prawej stronie na żebrach. Gdy uciskam prawy bok mnie nie boli. Ale ból czuje który mi promieniuje do połowy uda prawej nogi i czuje też ból po lewej stronie . P.s od 2 tyg zrobiłam tylko 2 kupy ale z przymusu. Pomożecie mi? Nie wiem co się dzieje

Gość gość
skoro konowały biorą kupę kasy to niech oni Ci pomagają.