Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, pomocy Jakie buty na Komunię dziecka do eleganckiego stroju TRAMPKI

Polecane posty

Gość gość

Te trampki to akt desperacji oczywiscie. Mam problem z butami. Na codzien nie noszę żadnych szpilek, wysokich obcasów. Jestem wysoka (170), szczupła. Na uroczystość zakładam sukienkę i marynarkę. I absolutnie nie wiem, jakie buty. Bo te wszystkie z obcasikiem ok. 3-5 cm są koszmarne po prostu. Takie kajaki jakieś. I niewygodne strasznie. Nie opłaca mi się kupować superbutów za 300-500 zł, bo w moim przypadku to na raz praktycznie. Wiec albo plastikową chałę za 50 zł, którą wywalę zaraz do kosza, albo coś innego, z czego później skorzystam. Znajoma wczoraj opowiadała, że do własnego slubu założyła trampki, że jej syn też w trampkach do Komunii pójdzie, bo jej szkoda kasy na pantofle. Więc i mi do głowy przyszły trampki :-O kobiety, dajcie jakies pomysły..... ostatecznie mogę założyć jakieś płaskie, czółenka czy coś, ale chciałabym lekki obcas, zeby noga wyglądała ciekawiej....

Gość gość
Załóż czółenka.

Gość gość
masakra tramki na komunię. Podczas slubu buty raczej są zaslonięte przez suknię, dużo sie tańczy - w tym przypadku można jeszcze przymknąc na to oko. Ale kurcze do garsonki chcesz trampki założyć? Może wydaj raz na klasyczne czółenka, które posłużą ci przez wiele lat. Przecież nie raz nadaży się okazja do ich założenia (sylwester, ślub, uroczysta kolacja). Zajrzyj do wojasa. Mają tam wygodne buciki na obcasie 9 cm.

Gość gość
proste, jednokolorowe i gładkie baleriny.

Gość gość
Dokładnie - baleriny lub czółenka