Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci gdzie chcielibyscie pojsc na randke?

Polecane posty

Gość gość

Poza odpowiedzia "do lozka" ;) Jak chcielibyscie ja spedzic? Facet kaze mi wybrac miejsce. Wzielabym go na spacer z atrakcjami, ale prawdopodobnie bedzie padac. Miejsce: Poznan

Gość gość
Idźcie osobno.Tak będzie najlepiej. Ani tobie nie będzie głupio, że ty wybrałaś złe miejsce, ani jemu. No widzisz? Wystarczy chwile pomyśleć i już jest odpowiedź. Myśl to nie boli.

Gość gość
Jesli nie chcesz pomoc, to nie wyglupiaj sie z idiotycznymi komentarzami. Gdybym go znala, wiedzialabym, gdzie go zaprosic. Nie znam go i nie znam sie na facetach, wiec pytam, w jaki sposob chcieliby spedzic randke. Moge wymyslec 1000 rzeczy, ale musze miec sie na czym oprzec. Jak sie zapewne niektorzy - inteligentni - domyslili nie chodzi o to, aby pojsc gdziekolwiek na kawe, bo to banalne.

Gość gość
Poza tym nie pytalam o MIEJSCE tylko W JAKI SPOSOB chcieliby mile spedzic czas. Bo nie wiem :)

Gość gość
Najlepiej iść do klubu gogo

Gość gość
W jaki sposób to wiadomo, krótki spacer zakończony lodzikiem lub czymś więcej. Jakaś nieogarnięta jesteś żeby nie wiedzieć takich rzeczy.

Gość gość
Odsylam nie umiejacych czytac ze zrozumieniem do pierwszego posta. Nie szkoda Wam czasu na glupie komentarze?

Gość gość
Pavlo, spodziewałam się po Tobie lepszego poziomu, niż po bandzie hejterów półgłówków. Szkoda, że nie da się tu porozmawiać o poważnych sprawach.

gościu na głupie pytanie głupia odpowiedź. Jak ktoś pisze: "Gdybym go znala, wiedzialabym, gdzie go zaprosic." I prosi by inni w ogóle nie znając faceta jej podpowiedzieli to sama sobie winna jest Nie znając faceta ciężko dać radę, a że każdy facet (poza aseksualnymi) lubi seks to też napisałem coś co by go na pewno zadowoliło

Gość gość
Do eleganckiej restauracji gdzie można zjeść i potańczyć z wystrzałową kobietą.

Gość gość
Kręgle, pub, kino.

Gość gość
Faktycznie pogoda torche kiepska, a magnolie wlasnie kwitna w Korniku :) To moze kregle, scianka wspinaczkowa? Zalezy czy lubi aktywnie spedzac wolny czas.

Gość gość
Zapytałam "jak chcielibyście spędzić", to chyba proste pytanie. Może na spacerze, a może napisalibyście "chciałbym, żeby pokazała mi swoje ulubione miejsce" albo "chciałbym poznać jakąś knajpę, w której jeszcze nie byłem". Poza tym tylko idiota chciałby spędzać randkę w burdelu. Po co? To miejsce, gdzie - o ile się chodzi - chodzi się samemu. Nie można tam porozmawiać. Tak czy inaczej dziękuję, widzę, że moje zupełnie niedoskonałe pomysły to i tak coś, co większość z Was przerasta. Normalnych pozdrawiam. Temat nieaktualny.

Gość gość
zabierz go do jakiejś klimatycznej kawiarni np. Lajkonik bo chyba maja najlepszy klimat do randek ( tutaj ich wszystkie oddziały http://lajkonik-pik.pl/pl/nasze-piekarnie ) a potem zmiana klimatu i ipreza czy cos takiego :> taki kontrast jest idealny :P