Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ghost_x_200

Czy Ona mnie lubi, co zrobić?

Polecane posty

Gość Ghost_x_200

Witam. Pozwólcie że od razu przejdę do rzeczy. Otóż historia ta zaczęła się w zeszłym roku, wtedy to zmieniłem szkołę i dołączyłem do klasy II technikum w Warszawie. Tak się złożyło że wraz ze mną do tej klasy dołączyła pewna piękna dziewczyna. Szybko dogadaliśmy się z nową klasą, a i nam we dwoje rozmawiało się bardzo dobrze. Przez pierwsze parę miesięcy starałem się dyskretnie zabiegać o Jej względy. Niestety niedługo potem okazało się że chodzi z jednym kolegom z mojej klasy. Postanowiłem odpuścić. Jednakże niedawno ich związek rozpadł się, a że Agnieszka (bo tak ma na imię koleżanka) jest osobą dość towarzyską to wokół niej aż zaczęło się roić od chłopaków. Relacje moje i Jej również znacznie się poprawiły. Od niedawna dużo więcej piszemy, rozmawiamy i śmiejemy się razem, jednakże nie jestem pewien czy nie traktuje tak po prostu większości chłopaków. Zdarzyło się również że wysyłała mi swoje prywatne zdjęcia (których jak to ujęła "nie wysłałaby komuś innemu" tylko mi bo ma do mnie zaufanie). Zauważyłem również że czasami na lekcjach patrzy się na mnie a gdy i ja spojrzę to przetrzymuje w ten sposób kontakt wzrokowy do puki ja tego nie przerwę. Boję się podjąć jakiekolwiek kroki z uwagi na to że jest to była dziewczyna mojego kolegi i widzę jak patrzy na wszystkich którzy choć trochę więcej z nią przebywają (chyba to jest jeden z największych problemów). Dodatkowo przez dużą ilość innych chłopaków nie wiem czy faktycznie "jestem na jej liście" czy tylko mi się tak wydaje a tak na prawdę ma kogoś innego na oku, tym bardziej że często jak rozmawiamy przez FB to odnoszę wrażenie że temat nam się nie kończy i moglibyśmy pisać w nieskończoność choćby o niczym a zaraz następnego dnia myślę że chce mnie zbyć. Nie wiem jak zachować się w tej sytuacji, oraz czy jestem dla niej czymś więcej czy tylko dobrym kolegom z klasy. Przez ostatnie dni jestem w rosterce, nie mogę przestać o tym myśleć i skupić się na czymś innym. Proszę pomóżcie. PS. Zdarza się że jak próbuję powstrzymać się od pisania do niej to sama napisze, jak nie odpisuję długo to czasami (rzadko ale zdarza się) trochę mi "pospamuje" (nie wiem... jak by tęskniła -,-) Tylko tu właśnie jest ta niepewność, czy to tylko w stosunku do mnie czy do wszystkich kolegów.

Gość gość
Może powiedz jej, że chciałbyś ją lepiej poznać, nie no dobra żartuję. To zbyt dorosłe. Daj sobie spokój i czekaj aż sama wyjdzie z jakąś inicjatywą, bycie biernym jest lepsze.

Gość Ghost_x_200
Czasami wydaje mi się że wszystko byłoby prostsze gdyby nie to że chodzimy z jej byłym do klasy. Ale przecież nie mogę czekać jeszcze roku aż skończymy szkołę. :(