Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bliznieta, wagi i skorpiony to zodiaki najinteligentniejszych osób

Polecane posty

Gość gość

Często towarzysza im jednak trudne charaktery. Kolejne 3 to panny,ryby i wodniki , mniej inteligentne,ale pracowite,sprytne,bystre,komunikatywne Najglupsze znaki to raki, barany, koziorożce Do tego maja trudne charaktery Lwy,strzelce, byki takie sobie

Cóż... pragnę tylko zauważyć że inteligentne osoby nie wierzą w horoskopy. ;)

Gość gość
W dupę sobie wsadź to generalizowanie znaków zodiaków. Nie ma inteligentniejszych i głupszych. Bo każdy indywidualnie jest inny.

Gość gość
bliźnięta, skorpiony? nie wierz w horoskopy. mieszkałam w akademiku, obchodziliśmy co chwilę czyjeś urodziny. uwierz mi, akurat skorpiony i bliźnięta z tamtego otoczenia inteligencją nie grzeszyły, urodą również :D

Gość gość
Bliznieta? Chyba żartujesz :D

Gość gość
Jestem skorpionem. Wagę bym zamienił z panną i wtedy się zgadza :P

Gość gość
Bliźnięta- dziewczyna inteligentna, ładna i mądra Bliźnięta- facet głupi jak but, zdradza swoją partnerkę i potrafi odwrócić kota ogonem :P

Gość gość
tylko nie waga, to jest mój mąż. Upierdliwy i do tego jeszcze głupi. Nie ma swojego zdania w żadnej sprawie, potrzebuje mojej rady i pomocy zawsze, sam sobie nawet ubrań nie kupi i butów. Do tego jeszcze leń, zawsze lezie do samochodu po stronie pasażera i ja zawsze go wiozę. Jedyny mężczyzna, który uważa, że lepiej jeżdżę niż on, pozostali, że świetnie, super, jak na kobietę. Mam kolegę w pracy, też waga i pyta mnie tak z 10 razy o jedno i to samo, jeszcze ciocię i koleżankę z podobnym zachowaniem. Łatwo im coś wmówić i manipulować kimś takim, ale nie wiem czy to dobrze. Do innych znaków nic nie mam, koziorożce są skąpe chyba, bo znane mi osoby z tego znaku nie lubią wydawać pieniędzy, składać się na prezenty, chociaż nie biedni

Gość gość
dodam jeszcze, źe nie traktuję horoskopów na serio, nie wierzę w to, tylko widzę podobne zachowanie kilku osób i przypadkowo pod tym samym znakiem urodzeni

Gość gość
dodam jeszcze, źe nie traktuję horoskopów na serio, nie wierzę w to, tylko widzę podobne zachowanie kilku osób i przypadkowo pod tym samym znakiem urodzeni

Gość gość
Jesteś okropnie głupia

Gość gość
Coś w tym jest, ja panna, mój przyjaciel skorpion, jesteśmy ponadprzeciętnie zaradni i pomysłowi

Gość gość
Zaradność to jeszcze nie inteligencja.

Gość gość
Nie, ale zaradnosc jest cecha ludzi inteligentnych i umiejacych z tej inteligencji korzystac. A teraz mozemy sobie podywagowac o rodzajach inteligencji :)

Gość gość
Ja też skorpion i moja ukochana panna znamy się z pracy i zawsze byliśmy najlepsi we wszystkim.

Gość gość
Znam jedną pannę. Osioł z matematyki, nie umie czytać, ale jest zaradny, zarabia to 1500 zł i ma prawo jazdy i dziewczynę. No, ale jest zaradny.

Gość gość
Panny może i są pracowite i zaradne, ale nie mają siły przebicia. Są dobrymi pracownikami, ale biznesmenami ? Menadżerami ? Boją się ryzyka, dlatego rzadko osiągają wyższe stanowiska.

Gość gość
No ja sie ryzyka nie boje :)