Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyc sie wirusa trojan?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolie 152
przeczytaj uwaznie co napisałem w poscie z 19 14 .. Nie czytasz a potem p********z napisałem ze avira moze byc z malwarebytes stosowany nigdzie nie pisałem ze mozna avire razem avastem stosować

ja nigdzie nie pisałem ze malwarebytes to firewall tłuku napisałem w skrocie ze to antywirus ,a w rzeczywistosci to program typu antymalware

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

ale stosowanie malwarebytes razem z avirą na jednordzeniowym systemie to samobojstwo malwarebytes tez zabiera zasoby systemowe .. jasnee ze nie tyle co typowy firewall , ale jednak jak jest uruchomiiony to spowalnia komputer wiec będzie mulił maksymalnie wiec nie wolno go instalować razem z firewallem na jednordzeniowych komputerach

Gość gość
Ja nie mam zadnego antywirusa i jest ok czasem robie skan mbamem tak profilaktycznie... z neta trzeba umiec korzystac wtedy nie bedzie zadnych virusow

Mbam to jest kupa najlepsze antimalware to Zemana jeden z moich podstawowych dowodów 4 43 4 minuta 43 sekunda filmu na górze wyniki https://www.youtube.com/watch?v=80ctgYxL9cQ zemana 77,2 % hitman pro - 72,7 % MBAM - 39,1 %

Gość gość
Ja mam platny program. On mi wykryl te trojany ale nie wiem jak dalej to zrobic. Bo najpierw mi wyszlo ze znaleziono i usunięto lub poddano kwarantannie 9 koni trojańskich, a przy następnym skanowaniu całego komputera nic nie znalazło. To znaczy ze nie ma już tych trojanow? Te pliki, które zniknely nie naprawia się same?

Gość gość
U nas w Gdańsku jest świetny serwis komputerowy, który zajmuje się perfekcyjnie takimi rzeczami. Kiedyś miałem podobny problem z utratą danych ale wszystko odzyskali w zaskakującym tempie no ale to lata doświadczenia w końcu ;p Tutaj więcej o nich http://enter-serwis.com/

Gość Emilka980
Może jakieś oprogramowanie antywirusowe? Wydaje mi się, że jak masz dobry program to od razu Ci pokaże, czy masz jakiegoś wirusa czy nie. Ja to się w ogóle na tym nie znam, jak coś zaczyna szaleć to oddaje do Enter Serwisu i po kłopocie. Jestem z Gdańska, a to ponoć najlepszy serwis, więc ufam im i nie muszę sama ogarniać. Może też oddaj, żeby profesjonaliści przejrzeli?