Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koorcia94

Wstydzę się zaprosić chłopaka do domu.

Polecane posty

Gość Koorcia94

Witam, znam chłopaka ok rok i jeszcze nie zaprosiłam go do domu. Wstydzę się po prostu mamy 3 pokojowe mieszkanie na 5 osób, dawno nie robiliśmy remontu, boazeria na ścianie linoleum na podłodze, meble niektóre są lekko popsute. Niedawno zaczęliśmy remont Ale może nie trwać krótko. Czy wy zaprosikybyscie chłopaka do domu ba moim miejscu? Dodaje że ja też byłam u niego tylko kilka razy bo jego rodzice mieszkają w innym mieście,ale ma piękny dom . Boję się ze zacznie mnie inaczej traktować jak to zobaczy jak myślicie?

Gość gość
Bez sensu . Jak macie byc razem to nic nie powinnas ukrywac. Normalnie zapros go do siebie i tyle.

Gość Natka606
Ważne, że dom jest czysty i schludny, a nie bogaty. Jeśli widzicie dziś tylko kasę, to gratuluję...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Ja tam mam w domu burdel a mam dziewczyne xD

Gość gość
Przecież Ty NORMALNIE mieszkasz jak większość ludzi. To on żyje ponad standard i na pewno jest przyzwyczajony, że większość ludzi żyje skromniej. Przecież ma znajomych, wie jak inni mieszkają. Normalnie go zaproś. On może myśleć, że Ty się jego wstydzisz przed rodzinom, a nie mieszkania przed nim :) A gdyby miał zacząć Cię traktować inaczej, to co to za związek???? Bez sensu. Ważne żeby było w mieszkaniu czysto.

Gość gość
*rodzinĄ. Sorki :)

Gość gość
po cholere wam te baby się pytam ? samemu wam żle czy jak ?

Gość gość
a wczoraj siostra przylapala jak mu walilam konia,,,