Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweelin

Smoczek. Bratowa sprawiła mi ogromną przykrość ;(((

Polecane posty

Gość eweelin

Napiszcie same czy nie mam racji.Mianowicie.Kubiłam jej dziecku smoczek taki z tasiemką żeby można było przypiąć do ciuszka i nie spada.Ten smoczek był naprawdę ładny,dany od serca dla tej małej kruszynki. A bratowa raz tylko dziecku dała i odłożyła na półkę małej.:( Zrobiło mi się przykro bo to drobiazg ale naprawdę dany z miłości. woli żeby małej spadał smoczek na ziemię i go oblizuje niż przypiąć ten ode mnie i wtedy nie miałaby tego problemu. Zabolało,oj,zabolało.:( Co o tym sądzicie?

Gość gość
To niech ma więcej gimnastyki za każdym razem po smoczka. Jak zrozumi że taka rzecz jest przydatna to sięgnie po łańcuszek do smoczka.

Gość gość
A nie pomyslałas że dziecko może zwyczajnie woleć ten stary smoczek a nowy choć z tasiemką mu nie pasuje. Każdy smoczek jest inny a nie każde dziecko toleruje każdy smoczek.

Gość gość
nie wiem może nie trafiłam w jej gust co do kolorów. Ale to dla dziecka nie dla niej.Nie wiem tak sobie tłumaczę. Pokochałam tą malutką z całego serca ale już na wstępie odechciało mi się cokolwiek jej kupować.Jak ma leżeć to wolę sobie coś kupić .:(

Gość gość
Lecz się. Jak cie takie rzeczy dołują to zdrowa nie jesteś.

Gość gość
Psychiczna jesteś, współczuję bratowej.

Gość gość
Nie chce cię hejtować, ale zgadzam się z innymi MASZ PROBLEM PSYCHICZNY...

Gość gość
Ciekawe jak wy byście się czuły. Tu nie chodzi o cenę a gest. Mogłam moim dzieciom kupić coś albo sobie.Jakbym kupiła coś za 400 zł i by nie używała tylko schowała to też byście tak pisały.

Gość gość
pisałam ci że smoczki są różne i że dzieci często tolerują tylko jeden rodzaj smoczka. Ale ty jak widzę tego już nie rozumiesz. :O

Gość gość
Kobieto-ogarnij się, aż dziw bierze, że masz dzieci, a zachowujesz się, jak mała, rozhisteryzowana dziewczynka, tylko się nie popłacz z tego powodu, że dziecko nie nosi Twojego smoczka.

Gość gość
a ja cie rozumiem...zimna sucz z niej. nastepnym razem lepiej wrzucic zulowi niz dac nadasanej pannie ktorej nic nie pasuje:o ludzie to sa jednak materialisci ;o

Gość gość
Tu autorka.Wyjaśnię tylko,że smoczek identyczny jak jej dziecka. Ten sam model, marka,tylko kolory inne.

Gość gość
not to skoro tak to nie dawaj niczego skoro od ciebie nic nie chce i tyle.

Gość gość
Nie dołuje mnie to tylko przykro mi.Ja wszystko dawałam i zakładałam dzieciom co dostały nawet jeśli nie było w moim guście.

Gość gość
Ale tamten jest juz wymemlany i może mala woli tamten. Alb odlozyla na później zeby używać jak ten się zniszczy lub zgubi

Gość gość
zachowała sie jak krowa bo daałas to jej bahorowi nie jej wiec nie powinna chować tylko dac dziecku

Gość gość
niech sama sobie kupuje co chce teraz a ty sie nie przejmuj jakas sflaczała mamuśką :D

Gość gość
Ma wyrzucić smoczek który ma i natychmiast dać smoczek od autorki bo jej przykro ze dziecko nie dostalo smoczka od niej. Masakra

Gość gość
bez przesady że wyrzucić moje dziecko używało kilka naraz i jakoś nie miałam z tym problemu :o Dostała na start 3, sama kupiłam 2 plus jeden to jakiś gratis. miała wiec 6 i wszystkich używała.Co zaproblem ???? tej mamuśce nie spodobał się i tylee i chamko odłożyła .

Gość gość
A moje dziecko używalo dwóch wymemlanych i innego nie chciało. Dalam inny to byl ryk

Gość gość
A mogla i wyrzucić. Nie ma obowiązku używać czegos tylko dlatego ze to dostala. Jak dostanicie prezent i wam nie pasuje to tez używacie bo to prezent?

Gość gość
Tu autorka. Ten ode mnie dziecko ssało normalnie,bez płaczu.

Gość gość
Ale co przezywasz smoczek za 20zl? Nie masz większych problemow w zyciu czy jak? Ja bym miała w nosie i tyle.

Gość gość
Zdarzyła juz dać malej smoczek przy tobie? Bo ja bym nawet nie dala przy kimś bo najpierw to bym go wygotowala itp i nie robila bym tego od razu natychmiast

Gość gość
No właśnie-smoczek należy sparzyć we wrzątku zanim poda sie dziecku.Dlatego go odłożyła.Nie martw sie,nie wyrzuci go.Następnym razem jak tam pójdziesz to dziecko może mieć Twój smoczek. Moja córcia używa 4 smoczki na zmianę .

Gość gość
Rozmemłana mameja. Życie z tak drobiazgową i rozhisteryzowaną osobą to musi być koszmar.

Gość gość
Możesz lubić jej dziecko ale nie kochać! Masz swoje!? To wypad, zazdrosna i swirnieta histeryczko! Masz coś z deklem! Ja to bym cię z chaty przegoniła histeryczko!

Gość gość
Histeryzujesz dziewczyno.

Gość gość
przypomnij bratowej i zapytaj jak się sprawdza smoczek :D wedy będziesz wiedziec jakie bratowa ma zdanie.

Gość gość
a wy wszystkie obrażające autorkę LECZCIE SIĘ WON do psychologa-psychoterapeuty do poradni zdrowia psychicznego. Może wam się mózgi otworzą.