Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czy sie już zabić czy spróbować jeszcze raz poznać kogoś?

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie to już 6 dziewczyn mnie odrzuciło, może nie ma sensu szukać kolejnych, po prostu urodziłem się w złych czasach i najwyższa pora zakończyć te męki. RAZ NA ZAWSZE.

Gość gość
a w jaki czasach chcialbys sie urodzic w przy czy prze SZlosci

6 dziewczyn licząc wszystkie kobiety na świecie, to nie taka znowu zła liczba. Warto próbować dalej. Zresztą chyba nie żyjesz tylko po to, żeby kogoś mieć.

Gość gość
moze jakas znajdziesz

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Lat 27, nie żyje tylko po to, ale życie w samotności, wracanie do pustego domu dla mnie nie ma sensu.

Gość gość
Nie pisz głupot. Tzn. nie zabijaj się z tego powodu. Czy miałeś kiedykolwiek dziewczynę? Dlaczego odrzuciło Cię te 6? Wiesz czemu? Co Ci mówią? Że się nie podobasz? Może robisz coś źle? Gdzie je poznajesz?

Gość gość
poszukaj kogos na czatach.

Gość gość
widocznie ciagle robisz ten sam blad..wyciagnij wnioski

Gość gość
Tak się zastanawiam,czy doprawdy sens istnienia na tej planecie sprowadza się do ...posiadania kogoś? Zycie jest cudem,tajemnicą,którą warto przeżyć,dotknąć....niestety,mamy czasy tchórzy,którzy przy byle okazji roztkliwiają się nad sobą. Zamiast facetów,mazgaje.

Gość gość
i może masz taki mazgajski charakter,co widać po tym wątku,a kobiety szybko to wyczuwają i uciekają

Gość gość
facet,poćwicz więc trochę siłę charakteru,zmężniej,znajdź jakieś wartościowe cele i nie chlip nad sobą,smierć i tak kiedyś nadejdzie...wcześniej,może spróbuj złapać jakąś klasę i naucz się od kogoś na czym polega honor (widać nie masz go we krwi,ale może zdołasz go zobie zaimplantować)

Gość gość
Jak myślisz o samobójstwie z powodu niewyrwania sześciu interesujących cię dziewczyn, to ZRÓB TO. Niestety taka męska c_pa, nawet samobója strzelić nie potrafi i po wiek wieków, będzie na babskim forum jęczała.

Gość gość
Nie wyżywajcie się na chłopaku. Jest mu ciężko, a wy swoim brakiem empatii wbijacie mu gwóźdź do trumny. Ale ktoś mądrze napisał, że może kobiety wyczuwają u Ciebie desperację i uciekają. Ja byłam w podobnej sytuacji. Poznałam faceta, który uzależniał swoje szczęście od bycia z kimś. Jako samotny strasznie podkreślał swoją potrzebę posiadania dziewczyny, to było dla niego priorytetem, inne rzeczy przestały mieć dla niego jakiekolwiek znacznie. Mimo moich chęci i empatii to mnie strasznie od niego odrzuciło i uciekłam. Pamiętaj, mężczyzna musi sprawiać takie wrażenie,by kobieta myślała, że będąc z nim wygrała los na loterii, a nie że sama robi mu łaskę. Innymi słowy, facet musi mieć coś do zaoferowania i nie chodzi tu o względy materialne, ale siłę ducha i męskość.

Gość gość
a wiesz ile jest samotnych kobiet?? masz w kim wybierać :P jak chcesz to możesz mnie przygarnąć :classic_cool: też jestem sama i w dodatku marze by sie wyprowadzić od rodziców a nie mam dokąd..zrób dobry uczynek i weź mnie do siebie :D

Gość gość
gość dziś ...zrób dobry uczynek i weź mnie do siebie... A potem pieść i... DO KOŃCA ŻYCIA UTRZYMUJ ! ! !

Gość gość
no co,to chyba lepsze niz gdyby mial sie zabijac albo wracac znow do pustego domu :D zrobilby dobry uczynek - ochronilby mnie i zaopiekowalby sie mną jak prawdziwy męzczyzna. ;) w zamian nie bylby juz samotny i nieszczesliwy i mialby sie do kogo odezwać..to chyba duzo,ja nie chce tego za darmo więc :P wcale nie musialby mnie utrzymywac,ale pomóc znaleźć pracę i życiowe powołanie to by mógł :) łatwiej tak ze wsparciem niż samemu.

Gość gość
ze mną wróciłaby mu chęć do życia i mi też :D mogloby być fajnie :classic_cool: to co skarbie, mam już zacząć się pakować?

Gość gość
Widać, że chłopak jest rozsądny i woli samobójstwo, od mieszkania z desperatką :D. Ja go rozumiem :D.

Gość Argen
Samobójstwo? Nie warto. Żyj dla siebie, rozwijaj swoje pasje. Mnie też odrzucały - byłem tylko kolegą. W końcu sobie odpuściłem podrywanie, bo uznałem że to nie ma sensu. Pogodziłem się, że będę sam.

Gość gość
Buhaha ale nawijacie do chłopaka aż mi się humor poprawił

Gość gość
Chłopie,chuj w dupę tym tępym pizdom :). Ja znam 3 języki obce,nie wyglądam najgorzej,a mnie kurwy odrzucają,bo nie jestem bogaty.

Gość gość
a ja lubie wracac do pustego mieszkania,spokoj,cisza,moge robic co chce i przeciez zawsze moge kogos zaprosic :)

Gość gość
gość dziś Chciałbyś im włożyć ch_ja w d_pę, a tylko tobie kumple wkładają :P Jak jesteś pierdołą i do misek startujesz, to ci nawet 10 języków nie pomoże. Ja niemieckiego nie znałem, a z dziewczyną się dogadałem :D, nawet jej motorem po okolicy pojeździłem :D

Gość gość
Słuchaj,wyj****e w te szmaty :).

Gość gość
Byś tego śmieciu nie powtórzył mi w twarz o wkładaniu :D.I nie startowałem do misek ,a do ,,normalnych'' lasek.Tylko,że one k***e na hajs też lecą.

Gość gość
gość dziś W twarz byłoby trudno, bo po tych gejowskich gangbangach, stale chodzisz pochylony, w szerokim rozkroku :P

Gość gość
kurwa,śmieciu,taki kozak jesteś?Wpadnij na Pomorze,cwelu.

Gość gość
Chcesz, aby kogoś oprócz ciebie cwelować mogli :P ?

Gość gość
gość dziś k**wa,śmieciu,taki kozak jesteś?Wpadnij na Pomorze,cwelu. x ty to sie lepiej odrazu zabij bo taki chamowaty d**ek nikogo nie interesuje :P