Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depilator laserowy, czy warto

Polecane posty

Gość gość

m kotras i jest zadowolona?

Gość gość
Mam i nie jestem zadowolona. Niby rosnie mi tych wlosow nieco mniej ale szalu nie ma. I to po tylu uzyciach. IPL w gabinetach kosmetycznych sa znacznie silniejsze, zdaje sie, ze szesciokrotnie. Wydalam mase forsy na darmo. Odradzam.

Gość gość
Acha, dodam, ze tan minimalny efekt uzyskalam jedynie na nogach. Strefa bikini i pachy NIC!! Zero, null. Mam jasna karnacje i ciemne wloski, fakt, nie jestem brunetka ale wlosy sa wystarczajaco ciemne, wiec to nie kwestia pigmentu. Na serio odradzam.

Gość gość
Też chętnie się dowiem. Ja robię laserem lightsheer, ale jestem dopiero po 2 zabiegu. Po pierwszym wyrosło mi kilka włosków (robię bikini i pachy), teraz jestem 2 tydzień po drugim zabiegu i też tylko kilka włosków wyrosło...

Tak bardzo chciałam mieć własny ipl w domu :( Ceny w salonach to bankructwo :( Jestem brunetką o dość jasnej karnacji... ale jak czytam te opinie to nie chcę wywalać w błoto 800 zł. wymarzony babyliss g935e kosztuje teraz 700-800 zł ale mimo to jeśli nie zadziała to co z nim zrobię...

Gość gość
IPL to nie laser, to swiatlo. Light sheer to laser. IPL dziala znacznie slabiej. Jestem na etapie robienia light sheerem depilacji. 3 zabiegi za mna, efekty super. IPL w salonach slabo dziala, a domowy to wogole.. Odradzam. Kilka kolezanek sie nacielo.