Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SENSACJA!!! "zmasakrowany" i jego historia TO ŚCIEMA!

Polecane posty

Gość gość

Właśnie dowiedziałam się od koleżanki na lekkim rauszu (a ona to wie od żony jednego z zainteresowanych), że cały ten wątek "nieudane operacje nosa" został wymyslony po to żeby nagonić pacjentki do pustych gabinetów lekarzy w Polanicy. Matko! okazuje się, że juz w nic nie można wierzyć. Cała ta historyjka zakończona niby-udaną operacją jakiegoś doktorka, którego "tysięcy sukcesów" nikt tak naprawdę nie widział - to zwyczajne oszustwo!? wróciłam do domu z imprezki i się przeraziłam. Faktycznie - gdzie te rzesze cudownie zoperowanych. Te arcytrudne przypadki które uleczono bez śladu. NIE MA. zmasakrowanego też nie ma. I nikt go tak naprawde nie widział. Jezu! komu ufać? dziewczyny, chyba tylko kontakty na priv. bo inaczej jesteśmy bezbronne. Chce mojej operacji, ale koszmarnie się boje. Wiem jedno - decyzję podejmę SAMA

Gość Lord Vulgar
straszne k***a i bardzo odkrywcze w swojej k***a strasznosci idz spac pusta peezdo

Gość Zmasakrowany
Pani juz z lepiej nie piję i nie słucha na lekkim rauszu. Pozdrawiam

Gość gość
Autorka plecie bzdury ja również zostałam oszpecona przez tego samego chirurga co zmasakrowany i również poprawki po partaczu robiłam w Polanicy.