Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Danka

Ratunku! Wysłałam CV do firmy, w której pracuję!

Polecane posty

Gość gość Danka

Pomocy, jak mam cofnąc tego maila??? Ale jestem durna ludzie!! Oferte przeczytałą a nazwy firmy już nie :( Co mam zrobić ? Zależy mi na mojej pracy a Cv często wysyłam bo a może coś się trafi !!! BŁAGAM JAK COFNĄĆ TEGO MAILA MAM POCZTĘ ONET MOŻE ZADZWONIE DO ONETU??? Mogę nawet pojechać do nich teraz

Gość gość
Hejehehhehe

Gość gość
przecież możesz aplikować na inną pozycję w tej samej firmie

Gość Gothic
Dobra, wyluzuj. Jeżeli ktoś w firmie cię zapyta o tego mail'a, to powiedz że wysłałaś go przez pomyłkę i że nie szukasz innej pracy.

Gość gość
Powiedz w pracy ze robilas sobie jaja i chcialas spr czy ktos sie zorientuje. Musisz wyjsc jakos z twarza, takie pomylki czasami sie zdarzaja, glowa do gory.

Gość gość  Danka
Jest przypał bo mam naprawdę stanowisko - młodsza asystentka biura relacji z klientem a wpisałam sobie stanowisko Key account manager :(

Gość gość
Wujek Google nie bodzie. Wpisz w wyszukiwarkę jak cofnąć wysłanego maila i jest pelno stron. Jeśli go jeszcze nie odebrali to masz szansę. Fakt faktem zakreconaś jak korkociąg;)

Gość Gothic
Wysłanego e-mail'a nie da się cofnąć. Nie na poziomie szeregowego użytkownika.

Gość yezdem
już prasuj pończochy i tzytzkonosz oraz wypastuj porządnie szpilki i na rozmowę marsz do firmy a gdy padnie pytanie CO PANI TU ROBI to musi być odpowiedź , że 'poznałam trochę firmę i chcę od teraz aplikować na wyższe stanowisko , niż do tej pory a podobno ten ETAT jest WOLNY , więc chcę się rozwijać intelektualnie i pracować na tym WOLNYM etacie dla dobra firmy ! więc do boju kobieto

Gość gość Danka
Słyszałam, że onet cofa maile ale otwierają chyba o ósmej tak? Może zdążę zadzwonić bo mój dział zaczyna pracę o dziewiątej :( ja mam @op.pl a wysłąłam na @ing.pl to da się wycofać ?

Gość Gothic
Jest tylko jedna opcja: skasuj swoje obecne konto e-mail. Wtedy jego zawartość, w tym również elementy wysłane, zostaną skasowane z serwerów. Przestaną istnieć w sieci www. Założysz sobie nowe konto e-mail.

Gość gość
zwolnij się i czekaj aż cię zatrudnią