Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny czy zwracacie uwage na to czym jezdzi facet ???

Polecane posty

Gość gość

kiedy poznajecie faceta to wazne dla was jest to jaki ma samochód?? bo moja kolezanka poznala super faceta przez internet i rozmawiali ze sobą chyba dwa miesiące i caly ten czas zastanawiala sie jaki ma samochód..facet wg niej byl wyksztalcony i mial super prace (dobrze platną-wysokie stanowisko kierownicze) ..spodziewala sie super fury po nim i kiedy sie spotkali i umowili w jakiejs restauracji to czekala i patrzyla na ekskluzywne auta spodziewajac sie ze to jego i nw końcu zobaczyla jak podjezdza stary fiat punto i pomyslala ,że przeciez to nie on...okazalo sie ze to on..teraz zastanawia sie jak sie z tego wymiksowac bo jej nie odpowiada auto jakim on jezdzi..wstyd przed sąsiadami itd..myslala ze zaszpanuje ,że znalazla super faceta z ekstra furą:) tak to los karze interesowne babki:)

Gość gość
dodam ,że facet ekstra..przystojniak wysoki i inteligentny,ale ten jeden szczegół nie pasuje jej:) on mowil jej ze nie zamierza zmieniac samochodu który jest dobry i auto dla niego sie nie liczy.jest to wg niego tylko martwy przedmiot sluzacy do przewozenia z punktu a do b.

Gość gość
nie ... bardziej interesuje mnie uroda. Co z tego że z******ty samochód jak za kierownica pasztet

Gość gość
Jak ona zwraca uwage tylko na auto i przez to nie spi po nocach to wspolczuje chlopakowi a tobie plytkiej kolezanki

Gość gość
same blachary... ja mam czarnego hyundai tuscon 2014 rok a mam 27 lat :-)

Gość gość
idąc dalej tym tokiem myślenia ... co z tego ze zajebisty z wyglądu jak w srodku (osobowość) pasztet

Gość gość
Każda kobieta zwraca uwage na auto faceta. Nie ma nic do tego fakt ,że wyksztalcona i z klasą-każda jest blacharą:) Ja osobiscie też nie chciałabym faceta ,który jezdzi złomem:) Rodzina i sasiedzi pewnie niezle by obgadywali ,że znalazlam sobie dziada faceta z dziadowskim autem.Nie od dziś wiadomo ,że zamożnosc faceta ocenia sie po aucie-jesli jezdzi super furą to wiadomo ,że bogaty i na odwrót:) Która z was chcialaby byc w sytuacji ,że podjeżdzą do was do domu nowy facet i okazuje się ,ze jezdzi jakims zlomem?Cieszyłoby was to ,ze znienawidzone sąsiadki smieją się z was ,że macie biedaka za faceta?NIE.wolalybyscie by przyjechal luksusową furą,żeby sąsiadów zazdrość zeżarła.TO JEST PRAWDA.I NIE ZAPRZECZAJCIE TEMU.

Gość gość
Guuupie jestescie! ciekawe ile siana macie w glowie,ze widzicie przedmiot a nie czlowieka?!!!!

Gość gość
gość dziś ty na powaznie?!?! oO

Gość gość
Han Solo latał złomem a zestrzelił samego Lorda Vadera :P

Gość gość
gość dziś ales ty pusta

Gość gość
uwaga, panowie, zadajecie sie z kretynkami którym zalezy na waszym samochodzie bardziej niż na was?

Gość gość
A co mi po czyimś aucie, mam swoje.

Gość gość
kompletnie nie. Nie cierpie jazdy samochodem. Nawet nie rozrozniam marek, mylą mi sie. Zeby trafic do naszego ( maz prowadzi, bo ja sie nie dotykam ) na parkingu, potrzebuje duzo czasu, pamietam tylko kolor.

Gość gość
Ja mam mercedesa amg, a zadna mnie nje chce.

Gość gość
Kobiety nie leca na kase. :)

Gość gość
Ale biedniejszego nie pokocha

Gość gość
to chyba wiadomo ze tylko penis sie liczy 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
Zwiazki miedzy bezdomnym, a busines woman sa realne! Wystarczy, zeby tylko bezdzomny zachowywal sie jak czlowiek.

Gość gość
Ile to ja juz razy widzialem biedaka z piekna zadbana dziewczyna, to juz nawet przestalem liczyc! Liczy sie dobre opiekuncze wnetrze!

Gość gość
Nie interesuje mnie czym jeździ, bo dojeżdżam do pracy sama, a na faceta nie mam czasu.

Gość gość
wstyd troche miec faceta który ma zloma a nie samochód. moj mial starego złoma i jak przyjezdzal po mnie pod prace to kolezanki sie smialy i mowily"o mamo to samochód twego piotrka?masakra niezły zlom..jak ty wsiadasz do niego to ci nie wstyd hahahhaha "....