Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bigproblem66

Pryszcze i ogromne blizny

Polecane posty

Gość Bigproblem66

Witam od dziecka mam problem z pryszczami i zaskórnikami, jednak teraz kiedy jestem już dorosła zaczynają mi poważnie przeszkadzać. Mam całkowicie zniszczone plecy, pokryte masą blizn, przebarwień, także i dziur po trądzikowych. Ponadto na moich plecach mam pełno czarnych zaskórników, które nie wyciśnięte zaczynają się zasklepiać I tworzyć blizny. Jak mam temu zaradzić, to jest okropne. Nie mogę nosić zwykłych bluzek bo pryszcze i blizny mam na rękach i szyi, nawet w upały zakładam koszule. Ostatni raz sukienkę miałam na sobie jakieś 5 lat temu. Pomocy

Gość gość
mam to samo..wszystkie problemy znikneły gdy przeszłam na diete surowam..po 3 miesiacasz cera czysta jak u bobasa..cos wspanialego :) poczytaj blog marcina mosiejko on miał podobne problemy i sie wyleczył dieta

Gość gość
Mi tez się udało pozbyć trądziku dzięki IQface. 3 miesiące i po trądziku nie było śladu. Wkońcu, bo wcześniej stosowałam maści i efektów praktycznie nie było żadnych

Gość gość
Iqface to moim zdaniem obecnie najlepiej działąjacy środek jaki można kupić w celi zwalczenia trądziku. Sama go stosowałam i wiem jak idelaniue u mnie zadziałął

Gość gość
Na Twoim miejscu umówiłabym się do kliniki na zabieg laserem. Sama miałam duże blizny po trądziku i na szczęście udało mi się je usunąć w http://maestriaklinikaurody.com/ , teraz moja cera wygląda o wiele lepiej.

Gość gość
Najlepiej zgłoś się do dobrej kliniki medycyny estetycznej. Ja robiłam laser w http://www.lagunaestetica.pl/ i uważam, że to było świetne wyjście.

Gość akoogo
ja jakoś nie inwestowałam w nie wiadomo jakie zabiegi.. przerażało mnie jednak że mogę wydać kasę i nic z tego nie będzie :P zmieniłam całkowicie pielęgnacje i zaczęłam brać tabsy iqface no i po dwóch miesiącach tej zarazy ani śladu:)

Gość gość
Też stosowałam IQface i jak najbardziej jestem zadowolona z efektów. W końcu pozbyłam się krost, a to było moim celem

Gość Zuzanna Amelia ææ
Trudna sprawa. Jedyne co moge polecic to dermatolog i zmiana diety. Wypisz sobie wszystko co jesz. Czekolady , rzeczy maczne , kluski , budynie. Przestaw sie na warzywa i owoce. I duzo slonca. Powodzenia.

Gość gość
Moim zdaniem nie ma lepszego środka na trądzik jak iqface, długo nie mogłam dobrac odpowiedniego dla siebue, by pozbyć się tego "trądu" aż trafiłam na iqface