Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w.. geju. Ktoś miał podobną sytuacje ?

Polecane posty

Gość gość

Temat już mówi wszystko.. Pracuje z nim od roku, było tak jak powinno być.. Najpierw kumpel, potem przyjaciel aż zaczęło mi zależeć.. Jest idealny, nigdy nie pomyślałabym, że jest gejem. Może też widziałam tylko to, co chciałam zobaczyć, ale nikt inny się nie domyśla - żarty, zachowanie - niczym nie pokazuje innej orientacji. W końcu powiedziałam mu w prost wszystko co myślę i zderzyłam się ze ścianą, długo mu zajęło to żeby się przyznać jak jest naprawdę. Oczywiście przyjęłam to do wiadomości, dalej jesteśmy przyjaciółmi, ale jakoś nie mogę tego zaakceptować, że taki facet jest nie do zdobycia. Miałyście taką sytuację? Da się nawrócić geja? :) Przyjęłyście to do świadomości i zostaliście przyjaciółmi czy wszystko się rozpadło po czasie?

Gość gość
O czym ty dziewczę mówsz?! Jesteś aż tak intelektualnie ciemna że wierzysz w "nawrócenie" geja?! Mam taką sytuację z tą różnicą że kocham mojego przyjaciela i rozumiem że nie JA nie chcę go "nawrócić". Albo kogoś akceptujesz takim jakim jest albo nie.

Gość gość
Moja przyjaciolka tak miala .Swinia wykorzystal ja , bo potrzebowal mieszkania i tak mieszkali ze soba ponad rok .. spali w jednym lozku . Oczywiscie nie tknal jej , ale niczego tez nie wyjasnil , nie przyznal nigdy .Ona sie zakochala i jakis czas sie ludzila , potem wyczula co jest grane . Potem dowiedziala sie z smsow ze spotyka sie z facetem.

Nie ma szans jeśli chodzi o nawracanie. Homoseksualizm to jest tylko kolejne zaburzenie które może trwać i pewnie będzie całe życie, tylko się spocisz i będziesz tylko bardziej zła na cały świat, daruj sobie jego.