Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o wypowiedz moja dziewczyna puscila sie z trzema.

Polecane posty

Gość gość

Mam z nią dziecko 5letnie przez pewien czas nie byliśmy razem zostawiła mnie po 2 latach nikogo sobie nie znalazła ja też się zmieniłem zero alko i inych używek zaczelem u niej bywać nań noc i niby było wszystko nadobrej drodze gdy dzień wcześniej oznajmiła ze w sobotę ma spotkanie w restauraci z ludźmi z klasy z podstawówki ja w tym czasie pracowałem na noc. Próbowałem się do niej dodzwonić odpisywala mi ze pije wino pomyliła się i napisała ze jest w klubie a nie restauraci gdzie miała być. Twierdziła ze była Pijana i ze zwyczajnie się pomyliła pisała jak dotrze do domu da znać .ponownie zaczelem dzwonic była godzina pierwsza w nocy napisała ze zaprosiła kolegów i koleżanki do siebie i pijawinko i jest fajnie byłem zdenerwowany juz bo miała wrócić do domu sama a tu impreza przez telefon. Mówiła ze jest moja starakolezanka i ze mi obrabiaja d**e i takie tam. Następny jej esemes ze siedzimy i jest fajnie. Później ze o 5 wszyscy poszli i żebym przyjechał po pracy czyli po 9 rano troszkę mnie do zdziwiło ze nie będzie spala. Po 9 rano dzwoni się upewnić czy przyjadę bo wczeniej nic jej nie potwierdzilem powiedziałem ze nie ze jak się wyspie. Jak ja zobaczyłem wieczorem była blada zdolowona do tego syn powiedział mi ze mama podczas jazdy z dziadkiem wymiotowala. I teraz najważniejsze okazało się ze nie było żadnego spotkania klasowego tylko zrobiła sobie balety w klubie bo miała imieniny w parę dni wcześniej. Ze brała kokaine (dlatego było podniecona i pisała do mnie ze jest fajnie) mamy taki fetysz w łóżku ze lubimy fantaziowac zeczelem incjatywe ze wyobrażałem ze uprawia seks tego dnia ona natomiast jakk nigdy śpiewająco ze szczegółami podszas seksu opowiedziała. Trzech kolesi których znam trenuje z nimi na siłowni byki dziani ******* ja całą noc wyzywali od dziwek itp bo to lubi.dlatego przez 2 dni nie chciała się dać dotkkanac bo była obolala p***a i dupa. Jeszcze wspominała o imionach kolego z podstawówki a to byli właściciele klubu a nie z podstawówki ale wstyd. A tak ja kochałem. Chce jej zrobić ja jakiegoś dola z rana.teraz wiadomo dlaczego tez rzygala opila się spermy.co o tym myślicie. Wcześniej mi wmawiala jaki to ja nie jestem w porównaniu do niej to ona jest szmata ale wstyd

Gość gość
hmmm 2/10

Gość gość
0/10 :-O

Gość hwduk
Jesteś frajer a czemu rano do jiej nie wpadłeś ja bym z czystej ciekawości zobaczył jak po imprezie.wygląda biez dzieciaka i spierdalaj mnie po roku zostawiła teraz syn ma 8 lat i mieszka u niej jak się ustatkowala i zrobiła drugie wyszła za mąż z przyzwoitym facetem pozwoliłem żeby dziecko do niej wróciło tak to też się kurwila koleś trzyma ją żelazną ręką a teraz moja kolej sobie życie ułożyć nigdy nie jest za późno mam 30 lat a od roku jestem z 20 latka ona i ja pracujemy mieszkamy razem razem imprezujemy nawet to ona bardziej mnie pilnuje i jest zazdrosna wiadomo młoda dupa dopiero zaczyna zawsze jest czas ułożyć sobie życie pierdul tą kurwe całe życie będzie cię robić w huja chcesz tego a jak nie byliście razem to myslusz że dlacze nikogo nie znalazła każdy widzi co to za element i nikt kurwy sobie nie będzie sprowadzal do domu a ty jesteś frajer po co pakujesz się drugi raz w to samo bagno SPIERDALAJ!!!!!! Puki czas

Gość gość
0/10 :-O

Gość gość
Marne prowo.