Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jeszcze warto w starym samochodzie wymienic poza olejem silnikowym?

Polecane posty

Gość gość

wiem,że filtr powietrza cos jeszcze ?

Gość Loggos
filtr oleju, filtr kabiny jeśli ma, sprawdź rozrząd, jeśli ma klimę, uzupełnij czynnik, daj do odgrzybiania, wymień płyn w chłodnicy, dolej płynu hamulcowego jeśli trzeba, zrób przegląd podwozia etc. Dodatkowo jeśli chcesz by autko fajnie wyglądało możesz sobie zrobić takie fajne przyciemniane szyby w http://www.ghostcar.pl/przyciemnianie-szyb.html .

Gość gość
oleje, filtry, rozrząd to są rzeczy, które są do wymiany od razu o ile nie znasz sprzedającego i mu nie ufasz absolutnie, albo nie masz kontaktu do warsztatu, który wg jego słów to zrobił a co do reszty to wszystko to, co powie Ci mechanik/diagnosta który auto obejrzy i sprawdzi

Gość Kataszynka
Zdecydowanie filtry. Masz auto na benzynę czy na gaz? Warto zajrzeć do http://zwmczaja.pl/ i sprawdzić, czy masz najaktualniejsze filtry, bo to bardzo ważny aspekt w samochodach na gaz. Najlepiej daj auto do przeglądu, to wtedy dowiesz się dokładnie co jest do wymiany.

Gość Natalia323
Może jeśli planujesz jeszcze jeździć tym samochodem kilka lat, to warto wymienić instalację na gazową, koszty na pewno Ci się zwrócą jeśli będziesz jeździć. Mogę polecić Ci firme Instal gaz, ja pojechałam do nich do Poznania, po dwóch dniach odebrałam samochód z warsztatu, wszystko w bardzo miłej atmosferze.

Gość Natalia323
Może jeśli planujesz jeszcze jeździć tym samochodem kilka lat, to warto wymienić instalację na gazową, koszty na pewno Ci się zwrócą jeśli będziesz jeździć. Mogę polecić Ci firme Instal gaz, ja pojechałam do nich do Poznania, po dwóch dniach odebrałam samochód z warsztatu, wszystko w bardzo miłej atmosferze.

Gość gość
tapiserię bo może być ospermina