Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namysłów to wiocha

Polecane posty

Gość gość
a psychiatra jakis jest?

Gość gość
I przez Namysłów nie płynie żadna smródka tylko rzeka Widawą może byście poczytali na Wikipedii o Namysłowie i zobaczcie zdjęcia na grafice

Gość gość
Są prywatne gabinety psychiatryczne ale nie chodzę bo nie mam problemów psychicznych jest też państwowa"poradnia psychologiczno pedagogiczna ps domy publiczne też są ale nigdy tam nie byłem bo dziwką nie jestem

Gość gość
Czemu tak miasta Namysłów nienawidzicie za co? Co w tym mieście jest nie tak że tak go nienawidzicie i czego tam brakuje? PS jest też poprawczak Dom dziecka szkoły muzyczne szkoły tańca Unikids szkoły podstawowe gimnazja szkoły ponadgimnazjalne szkoła wieczorowa szkoła policealna rolnicze centrum kształcenia ustawicznego RCKU (ps to nic nie ma wspólnego z rolnictwem) jest też OHP DO NAMYSŁOWA DO SZKÓŁ Z CAŁEJ EUROPY PRZYJEŻDŻAJĄ UCZNIOWIE NA ERASMUS

Gość gość
prawa miejskie niby ma od 1249 r a taka mała dziura zabita dechami z tego Namysłowa

Gość gość
gość dziś Są prywatne gabinety psychiatryczne ale nie chodzę bo nie mam problemów psychicznych jest też państwowa"poradnia psychologiczno pedagogiczna ps domy publiczne też są ale nigdy tam nie byłem bo dziwką nie jestem to kim jesteś transem ?

Gość gość
To nie dziura czemu uważasz Namysłów za dziurę wytłumacz czego brakuje w Namysłowie że uważasz za dziurę? Co jest w tym mieście nie tak?

Gość gość
Nie nie jestem transem tylko normalnym człowiekiem

Gość gość
Czemu mojego miasta tak nienawidzicie za co? Skoro jesteście tacy mądrzy to wytłumaczcie

Gość gość
Myślicie że wy jesteście normalni? Kto normalny na każdym kroku wszystko i wszystkich obraża to wy jesteście chorzy i nienormalni to wy się leczcie wy tylko potraficie każdego zbluzgać obrazić obśmiać i znienawidzić spójrzcie na siebie co w zyciu wam nie wyszło macie kompleksy i ciągle się nawzajem obrażacie na forach co boicie się obrazić kogoś w realu? Bo co bo wam w ryj da? No i dobrze wy wszystko obrażacie a nawet nie potraficie tego uzasadnić to świadczy o waszej inteligencji wy jesteście po prostu hejterami bo siejecie nienawiść w sieci a to jest karalne skończyło się dzięki mnie wam się odechce pisać obraźliwych komentarzy bo będę was ignorować i nie wdawać się w dyskusje z wami

Zacytuję siebie, bo nie lubię się powtarzać, ale debile tak mają, więc pewnie wybaczycie: Nie przejmujcie się, to mój kolega z psychiatryka - też debil i trochę schizofrenik. Wcześniej wydawało mu się, że jest Papieżem, Neronem, Kaczyńskim a teraz upiera się, że jest Namysłowem. Żadne leki nie pomagają.

Gość gość
I ps jeszcze jedno zapomniałem dodać że jeśli nie podoba wam się to co pisze O Namysłowie niemal na każdym temacie to nie czytajcie tych komentarzy nie wchodźcie wcale na fora dyskusyjne i nie zakładajcie tematów o Namysłowie i zauważcie że siejecie nienawiść co wam daje obrażać wszystkich i wszystko co? Marnujecie tylko czas na obrażanie pokazujecie kim wy jesteście ja będę was ignorować aż wam się znudzi z wami sie po prostu nie da normalnie dyskutować bo zaraz wyzwiska obelgi przekleństwa wy tym pokazujecie waszą" inteligencje" was samych waszą"kulture" do pewnego momentu byłem cierpliwy ale straciłem cierpliwość szkoda że na was marnowałem czas

Gość gość
dziś widzicie jaki bezczelny troll? spamuje kafe jakąś wiochą i jeszcze ma pretensje

Gość Daksam sam
Zostaw mojego kolegę w spokoju bo on prawdę pisze i namysłów to nie jakaś wiocha tylko miasto w województwie opolskim

Gość pakallo 183
Nie macie innych problemów?

Gość Mrm marian 18 lat
Nie przejmuj sie trollami namysłów to nie zadupie to tylko opinia hejterów olej ich :)

Gość gość
Też ci radze olej ich

Gość gość
Tak zrobię

Gość gość
Nikt do Namysłowa na siłę nie ciągnie - jeżeli ktoś nie chce niech nie przyjeżdża-proste. jedź tam gdzie chcesz być , nikt płakać za tobą nie będzie no to do widzenia na zawsze.

Gość gość
popieram -nie chcesz tu być to do widzenia.......

Gość gość
właśnie!!!!!!!! nikt w Namysłowie nikogo nie trzyma na siłę. na świecie znajdzie się gdzieś miejsce dla ciebie. Tylko nie wracaj tu nigdy!!!!!!

Gość gość
i żeby tu nigdy twoja noga nie postała świetnie sobie radzimy bez nieproszonych gości po co nam oni? przecież intruz tylko zawadza.....

Gość gość
Namysłów to nie wiocha tylko miasto i to 16 tysięczne z dwoma galeriami handlowymi właśnie powstaje trzecia

Gość gość
Namysłów: Budowa centrum jeszcze się nie rozpoczęła, ale patronkę już wybrano Nowe centrum sportowo-rekreacyjne przy ulicy Pułaskiego w Namysłowie będzie nosić imię Ireny Szewińskiej – taką decyzję podjęli na dzisiejszej sesji tamtejsi radni. Problem w tym, że budowa obiektu jeszcze nie ruszyła. Ma to nastąpić w przyszłym roku. Władze Namysłowa tłumaczą, że legenda polskiego sportu Irena Szewińska pomaga w realizacji tego zadania, dlatego już zdecydowano o uhonorowaniu sportsmenki. - To nie jest żaden pośpiech z naszej strony – wyjaśnia burmistrz Julian Kruszyński.

Gość namysłów to nie wiocha
Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 14 °C, wiatr płn.-zach., 3 km/h, wilgotność 90% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 23:34 https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w#Nazwa

Gość gość
Poczytajcie wszystkie komentarze na drugiej stronie dziś jest 17 kwiecień 2017 rok godzina 14:26

Gość gość

Co tam słychać w psychiatryku?