Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urzędy państwowe to siedliska pasożytów

Polecane posty

Gość gość

mnożą się jak robactwo

Gość gość
pierdzistolki tez musą jeść,a uczciwie pracować nieumią b o tego nieuczą na studiach;-)

Gość gość
Jaka jest różnica między bezrobotnym a urzędnikiem? -bezrobotny kiedyś pracował :)

Gość gość
Co to jest: trzech w jednym biurze i tylko jeden pracuje? -Dwóch urzędników i wentylator :)

Gość gość
Prawda. W tym chorym kraju jest ich za dużo.

Gość gość
Wojsko Polskie liczy zaledwie 30 tysięcy zawodowych żołnierzy Armia biurokratów liczy Milion bezproduktywnych urzędników na których tyra podatnik

Gość gość
platfusy zwiększyły ich liczebność o kilkaset tysięcy, teraz przyszła kolej na pisiorów którzy dorzucili kolejne kilka tysięcy do obsługi socjalu pincet plus

Gość gość
Najlepsze jest to, że te stare baby robią łaskę, że pracują.

Gość gość
wg wcześniejszych założeń urzędnik miał być sługą, jednak w miarę rozrostu aparatu biurokracji urzędnicy zaczęli bezczelnie traktować ludzi jak bydło

Gość gość
jak wyrabiałam dowód to byłam w szoku , w pokoju siedziały stare babki przy stoliczkach i miały na talerzykach jakieś serniczki, kawałek ciasta i pączka.Rozmawiały sobie jakby były w kawiarni, Basiu świetny ten serniczek z budyniem muszę taki zrobić, Krysiu dam ci przepis tylko pamiętaj że ..... bla bla , Helenko kupiłam bluzeczkę taką jak mi radziłaś , a do pokoju kolejka z 20 osób stoi, ja czekam przy takim wysokim kontuarze a babka poszła ręce umyć gdzieś i jej nie ma.Poprostu nie jestem w stanie uwierzyć że tak wygląda ich praca, ludzie czekają, kobieta w ciąży czeka , prosiliśmy o krzesło dla niej żeby nie stała a te baby sobie rozmawiają jak na imieninach u cioci i nie śpieszą się, wychodzą zapalić, umyć ręce albo układa w szafie nie obsługuje ludzi. tragedia

Gość gość
- kto najwięcej pracuje w urzędzie ? - stróż i wentylator.