Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roan Maritta faktycznie w wersji spacerowej wygląda jak wózek inwalidzki?

Polecane posty

Gość gość

Chciałam zamówić wózek na allegro, oglądałam wczoraj z siostrą i ogólnie chciałam wózek Roan Maritta, bo nadaje się na trudne drogi, ma dużą gondolę i wygląda trochę jak te w stylu retro. Siostra stwierdziła, żebym nie brała bo gondolka ładna, ale spacerówka wygląda jak wózek inwalidzki. http://www.fotosik.pl/zdjecie/d283ba841ae6914a http://www.fotosik.pl/zdjecie/fb8b3733ca286e18 tez macie podobne odczucia?

Gość gość
Jest ok. Tylko ta biała wersja strasznie niepraktyczna i smutna

Gość gość
ja mialam ten wozek z 10lat temu dla corki, faktycznie gondola jest duza, wozek fajnie buja wiec dziecko ladnie w nim spi i jakosc materialow jest bardzo dobra, wozek tez sobie bardzo dobrze radzi w terenie, z negatywow to fakt, ze jest dosc duzy nawet po zlozeniu moze sie nie zmiescic do bagaznika, no i spacerowa tez jest duza-ja uzywalam tej spacerowki jak corka byla mlodsza i potrzebowala pospac w wozku. potem kupilam zwykla spacerowke parasolke na szybkie wypady do sklepu, itp ogolnie polecam, mnie sie ten wozek podoba i jest wygodny dla dziecka

Gość gość
paskudztwo, wielki klamot ktorego nie wcisniesz bez kombinowania nawet do zafiry... a w wersji spacerowej okropny.traci latami 90tymi..bleee i zeby nie bylo nie jestem zwolenniczka dzisiejszych dziwacznych wozkow ale te mi sie tez nie podobaja

Gość gość
Spacerówka to jeszcze pół biedy, ale widziałam to ustrojstwo z zamontowanym na stelażu fotelikiem. To był dopiero komiczny widok:D każdy z wielkimi, nieskrętnymi kołami przypomina inwalidzki

Gość gość
W spacerówce rzeczywiście wygląda podobnie do wózka inwalidzkiego. Ten model to przeżytek. Jest dużo nowoczesnych i ładnych wózków. Polecam zobaczyć Anexa

Gość gość
Powiedz siostrze, że jest głupia. Każda taka duża spacerówka może być podobna do wózka inwalidzkiego. Kiedyś wszystkie tak wyglądały. Tak nawiasem, to może być na plus, bo może świadczyć o wygodzie. Jak czytam tutaj opinie o wózkach, to jestem w szoku, jakie durne argumenty potrafią paść, żeby danego wózka nie kupić. Wózek nie ma się podobać otoczeniu, wózek ma spełniać swoją rolę i tyle.

Gość gość
Masz świadomość jak bardzo niewygodnie prowadzi się wózek bez skrętnych kół?

Gość gość
gość dziś W spacerówce rzeczywiście wygląda podobnie do wózka inwalidzkiego. Ten model to przeżytek. Jest dużo nowoczesnych i ładnych wózków. Polecam zobaczyć Anexa x O niebo lepszy, niż tandetny s**t, który reklamujesz.

Gość gość
gość dziś Masz świadomość jak bardzo niewygodnie prowadzi się wózek bez skrętnych kół? x dużo wygodniej, niż z tańczącymi dookoła plastikowymi pseudokółkami

Gość gość
gość dziś gość dziś Masz świadomość jak bardzo niewygodnie prowadzi się wózek bez skrętnych kół? x dużo wygodniej, niż z tańczącymi dookoła plastikowymi pseudokółkami Xxxx Mylisz się. No ale kup kup i później się męcz :) Ps. Koła skrętne zawsze można zablokować :)

Gość gość
A ja go kupilam i jestem mega zadowolona. Tez mi się nie podobała spacerowka ale pomyśl czy ważniejszy jest wygląd czy wygoda dziecka? Wózek jest na wahaczach co pozwala na kolysanie dziecka i bez problemu zasypia, jest solidny i poradzi sobie w każdych warunkach. Koleżanka miala wózek ze skretnymi kolami tragedia. Nie dość ze ciągle się okrecaly i blokowaly ze nie mogla iść musiała co chwila poprawiać kola to na śniegu czy piasku dostawała szalu. Polecam marite jak najbardziej ze względu na komfort.

Gość gość
tylko skretne koła.

Gość gość
Ja miałam wózek bez skrętnych kół i to był koszmar. Każdy obrót wózkiem wymagał siły żeby nacisnąć wózek żeby stanął na 2 koła i obrócić. Przy drugim dziecku kupiłam ze skrętnymi kołami i bez porównania - obroty jedną ręką, łatwo manewrować. No chyba że ktoś w lesie mieszka to wtedy bez skrętnych kół może być wygodniej

Gość gość
Skrętne koła tak, ale tylko duże. Teraz wózki mają rewelacyjne skrętne koła bo jeszcze 5 lat temu to tragedia, takie małe kółeczka i ciężko po błocie było jeździć