Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstyd mi za matke mojego dziecka

Polecane posty

Gość gość

moja byla z ktora mam dziecko nic sie nie zmienila ostatrnio nacpana zaprosila 3 kolegow i ja ******* i spuszczali do buzi .ta informacie znam od kolegow ktorzy ja posuwali a to ze po paru godzinach mama rzygala od wlasnego 5 letniego syna a jak ja zobaczylem to blada sciana ,mieszkam w malym miasteczku nic sie nie zmienila

Gość gość
Ty powaznie piszesz? To ta co ostatnio spotkala sie z dawnymi znokomymi ze szkoly i zaprosila ich do domu?

Gość gość
U samotnych matek to norma, może nie seks grupowy, ale bardzo częsta zmiana partnerów to standard. Mam kilka koleżanek z dziećmi, które też co tydzień przyprowadzają do domu nowych wujków... szkoda tylko tych dzieciaków, bo przez takie matki same będą miały problemy w budowaniu relacji międzyludzkich. Kobiety jak widać do niczego się nie nadają w większości przypadków.

Gość gość
moja była dziewczyna jest podobna mimo to sądy i ludzie uważają, że dzieci powinny zostawać przy matkach

Gość gość
Załóż sprawę o pozbawienie jej praw rodzicielskich i po problemie.

Gość gość
gość dziś Załóż sprawę o pozbawienie jej praw rodzicielskich i po problemie. x Sąd i tak powie, że niezależnie jaka by matka nie była będzie lepiej dziecku z matką niż z ojcem.

Gość gość
Nie masz racji, kolega dzięki nowej sprawie w sądzie i świadkom że matka dziecka się puszcza i swoją postawą demoralizuje dziecko, dostał wyłączne prawa do opieki nad dzieckiem, trzeba tylko nakłonić świadków do zeznawania.

Gość gwoli wyjasnienia
Raczej owinno ci byc wstyd za siebie, ze wlasnie taka kobiete zrobiles matka twojego dziecka.