Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Majteczki wspomnienie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dziś zacząłem sprzątać pokój ponieważ wprowadza się do mnie moja dziewczyna. Ku mojemu zaskoczeniu w najczarniejszych czeluściach mojej szafki znalazłem płyty erotyczne z lad kiedy byłem jeszcze nastolatkiem oczywiście muszę się tego pozbyć bo jest mi niepotrzebne, trochę prezerwatyw już przeterminowanych no i to o co chciałem zapytać. Majteczki mojej pierwszej dziewczyny kiedy jeszcze mieliśmy 16 lat. Jest to dla mnie jakaś pamiątka sentyment, ale co radzicie czy jednak lepiej je wyrzucić czy spróbować gdzieś schować chociaż kto wie co by było jeśli kiedyś moja obecna dziewczyna weźmie się za sprzątanie . Jak radzicie co zrobić z majteczkami.

Gość gość
Majty załusz na gowe i wyskocz znienacka na swojom laskie jak przybędzie.

Gość gość
Powies na scianie, kazdemu wolno mieć idola :D

Gość gość
Radzicie w takich kwestiach nie być sentymentalny chyba macie rację.

Gość gość
majtki możesz wyrzucić, ale pytanie - czy ty całkowicie wyrzuciłeś tą dziewczynę z głowy?

Gość gość
Tak dziewczynę całkowicie wyrzuciłem, to jest takie bardziej sentymentalne wspomnienie, pierwsza miłość pierwszy sex i takie majteczki na pamiątkę. Teraz kocham zupełnie inną dziewczynę,ale majteczki bardziej nie tylko przypominają mi dziewczynę a bardziej te miłe chwile wtedy z nią spędzone ta młodzieńczą błogość i pragnienia. Dlatego mam do nich taki sentyment i trochę ciężko mi się ich pozbyć , ale chyba jednak będę musiał to zrobić jeśli mam być w porządku do mojej obecnej dziewczyny,którą bardzo kocham.

Gość gość
Podaruj je nowej...tak do renty.. Tłumu...

Gość gość
Podaruj je nowej...tak do renty.. Tłuku