Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić zeby wyglądać poważniej

Polecane posty

Gość gość

Mam 36 lat, a wyglądam jak nastolatka, jestem szczupła, co akurat mi nie przeszkadza, ale na buzi wyglądam jak dziewczynka , nie kobieta. Mam typowo dziewczęcy typ urody. Przez taki wygląd ludzie traktują mnie mało poważnie, a swoje lata już mam. Nie wiem zmienić fryzurę. Co doradzacie?

Gość gość
ciesz się, ja mam 27 i tez wyglądam na dużo dużo mniej i tak jak Ty jestem szczupla bardzo, jeśli zmienisz fryzure możesz się postarzeć, owszem możesz przyciąć, zmienić kolor, nosic szpilki, i się cieszyc

Gość gość
Głupia jesteś? Ciesz się tym, a nie przejmuj. Za rok lub dwa, wygląd moze ci się nagle tak posypać, że w lustrze się nie rozpoznasz. baby to jednak mają nasrane we łbach

Gość gość
Dużo osób daje mi max 23-24 lata. Nie mam zmarszczek, długie , niemalowane włosy. Mąż bardzo lubi moje włosy i nie chce żebym je obcięła. Może i powinnam się cieszyć że młodo wyglądam ale praktycznie począwszy od pracy , skończywszy na ludziach obcych, większość osób traktuje mnie mało poważnie bo co ja tam wiem jak taka młoda jestem. Wkurzające to jest

Gość gość
masz meza i to dla niego jesteś najwazniejsza, innymi się nie przejmuj szkoda zycia :)

Gość gość
podmalować oko, skrócić włosy zrobić jakiś kolor, kolor na paznokciach do tego szpile, mini i już jest drapieżniej.

Gość gość
Też uważam, że skrócić włosy i może zmienic makijaż i strój.

Gość gość
Zrób sobie krótką kasztanowata trwała ;)

Gość gość
dziś Zrób sobie krótką kasztanowata trwała oczko.gif Aż tak postarzyć to się nie chcę:)

Gość gość
ja mam 30 lat i wyglądam młodziutko max 23 mi dają , a niektórzy nawet mniej. nawet 15, 16 letnie dzieciaki mi dają 24 max. ogólnie mi to nie przeszkadza i cieszę się, moja mama w wieku 50 lat wygląda na 40 - to geny. ale są sytuacje, które rzeczywiście mnie denerwują. np. kupuje flaki mrożone, a Pani za ladą mi tłumaczy, musi Pani wypłukać kilka razy itd. mówię tak tak dziękuję wiem. w urzędach ludzie tlumaczą mi jak dziecku, mówię tak tak dziękuje wiem. Nie jestem traktowana poważnie, a naprawde jestem mądrą dziołchą i drażmi mnie jak ludzie mnie tak postrzegaja. młoda , głupia. jak urodzilam córkę, to Panie mi mówiły, że ludzie będą mówić, że dziecko urodziło dziecko....

Gość gość
gość 16.36 kupuje flaki mrożone, a Pani za ladą mi tłumaczy, musi Pani wypłukać kilka razy itd. mówię tak tak dziękuję wiem. w urzędach ludzie tlumaczą mi jak dziecku, mówię tak tak dziękuje wiem. Nie jestem traktowana poważnie, a naprawde jestem mądrą dziołchą i drażmi mnie jak ludzie mnie tak postrzegaja. młoda , głupia. jak urodzilam córkę, to Panie mi mówiły, że ludzie będą mówić, że dziecko urodziło dziecko.... Dokładnie tak samo jest u mnie tyle że ja mam 36 lat, ludzie mają dziwną mentalność jak młoda to i głupia

Gość gość
ja od tygodnia nosze okulary, czarne eleganckie oprawki i wygladam, powazniej.

Gość gość
Może zacznij nosić okulary? :) Nawet zerówki, jeśli nie masz wady. Dobrze dobrane oprawki nie tylko sprawiają, że wyglądasz poważniej, ale w ogóle dodają uroku. Ja odkąd zakupiłam okulary w http://www.panhilary.lodz.pl/ , traktuję je trochę jak biżuterię (uważam, że są dużą ozdobą) i świetnie się w nich czuję. :)

Gość gość
Też wydaje mi się, że dobrze dobrane okulary mogłyby pomóc Ci uzyskać poważniejszy wygląd. :) Ja mam oprawki od http://www.optycorp.waw.pl/ i uważam, że wyglądają świetnie.