Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystyna28lat

Podoba mi sie ginekolog, jak go uwiesc?

Polecane posty

Gość Krystyna28lat

Witajcie, mam problem :( Ostatnio zmienilam ginekologa na nowego I musze przyznac ze jestem z tej zmiany bardzo zadowolona. Nowy lekarz jest super jednakze mam problem pozniewaz bardzo mi sie podoba, jest mlody I przystojny. Czy ktos z was mial podobny problem? Co mam zrobic zeby zwrocil na mnie uwage?

Gość gość
Mój tato zawsze mówił że wszystkie Krystyny to ku/rwy.

Gość gość
dlatego ja chodze do Pan- ginekolozek...

Gość Krystyna28lat
Ja tez chodzilam do Pan ale zmienilam na faceta bo kolezanka mi polecila. Niestety nie mowila ze jest az tak przystojny :( Teraz wpadlam jak sliwka w kompot I nie wiem co robic a kolejna wizyta juz niebawem...

Gość UE szmata
Jak chcesz mieć męża zboczenca co zagląda innym babom pod spudnice to gratiluje rozumu. Chore to co sie dzisiaj wyrabia. Dla mnie te co chodzą do ginekologa faceta to zwykle qrwiszony zresztą jak nie masz męża to po co do niby do ginekologa chodzisz co? Lepiej się szanuj a nie glupie pytania zadajesz bo porządny facet wybierze dziewczynę co się szanuje A nie taka co pokazuje d*ę na zawolanie.

Gość oliviaA
Trudna sprawa.... Faceci są na ogół wzrokowcami. A jemu więcej już pokazać nie możesz ;)

Gość gość
witam, ja mialam taki sam problem co autorka az pewnego dnia... zapytalam czy pojdziemy na spacer kiedy on skonczy prace. Zgodzil sie ale pozniej wyjasnil dlaczego to nie jest dobry pomysl by zakochac sie w sobie... bolalo ale dalam rade, teraz jest moim kolega do ktorego ide kiedy mam problemy

Gość Krystyna28lat
Ale ja nie chce zeby on byl moim kolega, co mi po tym?

Gość gość
Mi się kiedyś bardzo spodobał pewnien dentysta... Ja mu chyba też po powiedział, że "mam cudowne przepiękne zęby!". Jeśli twój ginekolog również skomentuje to co trzeba wiedz, że mu się podbasz!

Gość gość
a nie myslalas zeby wybrac sie do psychologa z tymi problemami?