Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ah zwariuję z nim

Polecane posty

Gość gość

Im bardziej się zbliża, tym bardziej później ucieka. Patrzy się, ale kiedy widzi, że ja się zorientowałam, odwraca zawstydzony głowę. Znowu zaczął się witać cichym, zestresowanym głosem "cześć", po naszym ostatnim spotkaniu. A ja mu nic nie ułatwiam. Też się stresuję, bo jestem zakochana, czasem jestem tak zablokowana, że nawet nie umiem się uśmiechnąć (wtedy, kiedy on ma lepsze chwile i potrafi to zrobić - z kolei kiedy ja mam dobre, on ucieka :D). Jak dzieci, a nie ludzie prawie 25 letni, robiący magistra. Co z tym fantem zrobić? Ma koncert u nas w mieście, napisał na naszej grupie, że ma parę darmowych wejściówek i kto ma ochotę, niech pisze (a dodam, że on prawie nie rozmawia z resztą ludzi). Powiecie - świetna okazja, ale ja raz już byłam na jego koncercie, ale sama się nie ujawniłam, on mnie widział przelotem /przypadkiem/ i później mówił że bardzo cieszy się, że byłam... Gdyby mnie poprosił osobiście, to może. ale chyba za dużo wymaga :).

Gość gość
czasem jak ludzie sie sobie podobaja i oboje sa niesmaili, to nie moga do siebie trafic. moze ma jakis uraz z dziewczynami, a nie jest pewien, czy ty cos do niego czujesz

Gość gość
jak nastolatki

Gość gość
doradzicie coś? czy dalej mam się nurzać w "nastoletnich" rozmyślaniach? :)

Gość gość
może on chce się przekonać czy pójdziesz na ten koncert bo jest niepewny siebie

Gość gość
Może :)

Gość gość
złap go za fiuta

Gość gość
a po co ci facet? z nimi same problemy?