Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żyje w wynajmu mieszkań ludzie myślą, ze jestem bezrobotna

Polecane posty

Gość gość

Albo leniwa, ale po co mam pracować? Mam 2500na rękę z 2 mieszkań, po opłaceniu wszystkich rachunków,podatków,funduszów remontowych. Po co mam dawać sobą pomiatac? Mam wykształcenie i spora wiedzę, ale niestety spore problemy w komunikacji z ludźmi, jestem lekko autystyczna, nie dogaduje się z większością ludzi...

Gość kulka34556
nie rozumiem jednego, a co cie obchodzi co mysla inni ludzie?

Gość gość
to ty co masz tego niepelnosprawnego bachora co sie onanizowal przy tobie i pluł na sciany? I każdy facet do ciebie uciekal? Co keidys pisalas jak pracowalas w kinie (ale bylas za wolna i cie wypieprzyli) i sprzatalas i u jakiejs baby gotowalas ale cie wywalila jak zobaczyla że gotujesz sztuczne zupki? A co najlepsze to to, że mimo że sama nigdy praktycznie nie pracowalas bo bylas za wolna i cie szybko wypieprzali, to mimo tego chcialas podneisienia wieku emerytalnego do 67? :D ty glupia krowo :D pamietam twoje posty szmato.

Gość gość
skad masz dwa mieszkania?

Gość gość
Odziedziczylam po rodzinie. Masz rację niepowinnam się tym przejmować

Gość gość
Na Twoim miejscu poszukałbym jakiejś lekkiej roboty, np. w sklepie jubilerskim.

Gość gość
a z ciekawości - gdzie mieszkasz?

Gość novalijka

Jakbym czytała o sobie 🙂 I aż się zaczęłam zastanawiam czy to ja nie napisałam tego postu ale ja nadal opróczy wynajmu pracuje na etacie.... Ale też mam dość, też jestem lekko autystyczna i nie lubie kontaktów z ludźmi ale męcze się bo łącząc ze soba 2 dochody ten z wynajmu i ten z pracy żyje mi się bardzo wygodnie. 

Gość kiedys

a jak wam zdewastują mieszkania i jeden remont bedzie 50 tys kosztował, jak wam nie zapłacą, jak zachorujecie?! jak nie bedzie najemców i bedzie przestój? Macie hydraulików, elektryków posadzkarzy kafelkarzy na telefon od reki?! też bym chciałą

Gość ona

Zakładasz temat na forum więc liczysz na komentarze.

Więc komentuje - w mojej opinii jesteś po prostu głupia.

Te śmieszne 2,5 tys. nazywasz pieniędzmi za które można spokojnie żyć? Mówisz na pewno o polskiej walucie PLN?

Jakkolwiek, jakie by to nie były pieniądze, są one  stałym dochodem pozwalającym na o wiele większe ryzyko wyboru życiowego zajęcia niż ma większość ludzi. Masz możliwość bezbolesnego eksperymentowania w uczeniu i poszukiwaniu tego, co oprócz dochodu będzie przynosiło radość i spełnienie - od pieczenia ciast przez pisanie książek kończąc na programowaniu.

Ty rozumiem wybrałaś nic nie robienie i przesiedzenie życia na doopie. To twoja doopa, a generalnie, wbrew pozorom, ludzi to niewiele obchodzi.