Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do ilu lat wypada chodzic w miniowkach?

Polecane posty

Gość gość

Do ilu lat wypada chodzic w miniowkach?

Gość gość
jak masz naprawdę ekstra nogi to dokąd będziesz miala ochotę

Gość gość
Do poki będziesz miała ładne, zgrabne nogi.oczywiście krój i fason dostosowany do wieku. Mam 32 lata i uwielbiam mini, mam koleżankę 40 letnia która również super wygląda w mini , nie jedna nastolatka może pozazdroscic jej zgrabnych nóg

Gość gość
Mam w pracy kobietę 49-cio letnią i chodzi w miniowkach i to na prawdę krótkich. Według mnie wygląda co najmniej dziwnie i nawet nie o wiek mi chodzi bo na czole nie ma napisane. Ma strasznie masywna sylwetkę taki typowy babochlop.

w ogóle!!!! jak patrze na te baby bezwstydne co chodzą z dupą na wierzchu to odruch wymiotny od razu mnie się uruchamia... ni to mądre ni to mądre... ja to zawsze kiece miałam za kolano i co jaka ze mnie inteligenta kobieta niezależna feministka wyrosła?! A te miniuwy to nie powinny wogle byc produkowane.... co za bydlak na takie cos pozwolil, w głowach i w dopach sie poprzewracało wszystkim EDI!!!!

Gość gość
Wszystko zależy od figury a nie od wieku, lepiej się będzie prezentować w mini 40to latka zgrabna niż gruba nastolatka i z iksem miedzy nogami

Gość prawictwo pospolie 152
ja tam wolę kobiety w stringach miniówki jakos mnie nie przekonują ..

Gość gość
Do kiedy tylko chcesz, jeżeli masz ładne nogi i lubisz. Tu nie ma żadnych ograniczeń.