Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Dlaczego tak dużo kobiet przejmuje poglądy swojego faceta?

Polecane posty

Już dawno to zauważyłam, że sporo kobiet ma taki sam światopogląd jaki ma jej facet, bo przejmują go po facecie. We mnie budzi to bardzo negatywne odczucia, to tak, jakby takie kobiety były tylko dodatkami do swoich facetów, ich własnością, służącymi a nie ludźmi w pełni tego słowa znaczeniu. :P Zero indywidualizmu czy własnej osobowości. To jest zresztą czesto smieszne, znałam kolesia co jest nacjonalistą i on miał taką laske co odkąd z nim była to mówiła że jest nacjonalistką, mimo iż nie rozumiała zupełnie tej ideologii i była zbyt głupia by w ogóle rozmyślac nad sensownościa takich rzeczy jak nacjonalizm, chciała mu się po prostu przypodobać, więc tak gadała i była komiczna. :P

I nigdy nie widziałam przypadku, żeby było odwrotnie - żeby jakiś facet przejął swiatopoglad po swojej lasce. W ogóle mężczyźni często mają problem z przyznaniem racji kobiecie w jakiejkolwiek kwestii. :P

Gość gość
nacjonaliści akurat często są nacjonalistami dlatego, że ktoś inny jest :P Ale ogólnie też to zauważyłam, albo przyjmuja wszelkie stereotypy tego jaka kobieta powinna być w związku albo po prostu przejmują zainteresowania i poglądy faceta. Niby normalne, że jak z kimś dużo przebywasz to z czasem przejmujecie od siebie cechy, ale u niektórych to działa w jedną stronę.

Gość gość
Często kobiety boja się swoich mężczyzn, albo boją się co sb o nich pomyślą, są faceci którzy potrafia odejść od kobiety tylko dlatego ze ma inne poglądy :/ ogólnie bez sensu

No fakt, często tak jest, np. kibice jakiegoś klubu piłkarskiego przejmują nacjonalistyczne poglądy bo wszyscy kibice tego klubu są nacjonalistami :P To zawsze jest żałosne, i to nie są ich prawdziwe poglądy bo gdyby urodzili się na osiedlu kibicującym innemu klubowi to nie byliby nacjonalistami, tak samo jak ta nieszczęsna laska która związała się z nacjonalistą,gdyby związałaby się z facetem o bardziej zrównoważonych poglądach to nie byłaby "nacjonalistką". Ogólnie dotyczy to ludzi zbyt głupich, by mogli myślec samodzielnie, niezaleznie od płci, ale ta niesymetryczność w przypadku związków damsko-meskich strasznie rzuca mi się w oczy.

Gość gość
mizantropiokaśko a co sądzisz o tym gdyż tak brzmi pogłoska i wiem , że to tylko hard rock a ty jesteś metalem ale jednak stanowisz niebywałe INDYWIDUUM wśród mocniejszych brzmień a mianowicie... nowym wokalistą AC/DC ma zostać Axl Rose ??????

Gość gość
niestety muszę się zgodzić. Coś w tym jest, że wiele kobiet wchodząc w związek kompletnie rezygnuje z samych siebie i przejmuje poglądy partnera. Albo przestają coś robić bo "mają chłopaka i nie wypada".

Gość gość
i zaczynają robić lody :D:D:D