Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hipokryzja mojego faceta juz nie moge :(

Polecane posty

Gość gość

Z facetem z ktorym jestem od poltora roku,przy kazdej klotni powraca temat jednego typa.Powiem prosto z mostu:dowiedzial sie ze 4 lata temu po pijaku zrobilam temu gosciowi loda.To byl moj jedyny taki ``wybryk`.Tlumacze mu to i wychodze z siebie,a on nadal swoje,ze takich sytuacji bylo wiecej.juz nie mam sily.On sam mi sie przyznal,ze mial kilka dziewczyn,na jedna noc,ktore np bzyknal w samochodzie:/ On mial wiecej kobiet niz ja facetow,przez ten jeden jedyny blad,nie ufa mi.co ja mam zrobic ???

Gość gość
Zostaw go, co było przed nim nie powinno iść z wami przez życie. Było i minęło, a on tym żyje- jak dla mnie to jest chore.

Gość gość
Ale ja go naprawde bardzo mocno kocham!!! nie moge go zostawic,ale z drugiej strony ciagle mi sprawia przykrosc z powodu tej jednej jedynej sytuacji.Ja rozumiiem jakby on nie mial nikogo przede mna,ale w takim ukladzie :( nie wiem czy ten zwiazek mnie calkiem nie wykonczy nic juz nie wiem

Gość gość
i po co jeszcze trwasz przy tym hipokrycie? Dziewczyny ogarnijcie się, gdzie wy macie mózgi, w ciiipie czy co...

Gość gość
jego żona po dowiedzeniu się o mich uczuciach wygryzła mnie skutecznie z pewnego forum. ośmieszając i stalkując. ale nie ma tak jak kiedyś że myślałam o nim 23/h . obojgu zarówno w myślach jak i w sercu życzę szczęścia usmiech.gif - s*******laj pod pantofel swojej psychicznej baby. oboje jesteście chorzy i powinniscie zawisnąc. psychopaci

Gość gość
A ja twojego faceta troche rozumiem. Wielu by od razu zerwalo z dziewczyna po takim wybryku, masz szczescie, ze zostal. Nie wiem jak mozna byc tak tepa idiotka, zeby kochajac kogos robiac innemu loda, nawet po pijaku! Przeciez on mial dziewczyny, ale przed Toba, nie w trakcie bycia z Toba. Pisze to mimo, ze jestem kobieta. Przeraza mnie czasem puszczalskosc u osob mojej plci. A jesli Ci sie nie podoba, ze Ci to wypomina zostaw go po prostu, nikt za ciebe nie zdecyduje.

Gość gość
czytaj uważnie! Ona go nie zdradziła, są razem trochę ponad rok, a to sytuacja sprzed 4 lat!

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
nigdy go nie zdradzilam,nie moglabym,bardzo go kocham,on sie czepia o przeszlosc i to o jeden moment w zasadzie,on byl z jedna 3 lata,no c*** mnie strzela :/

Gość gość
Postaw faceta do pionu! Jak chciał dziewicy to sam powinien być prawiczkiem. Niech nie wymyśla perdół! A Ty się postaw i wypominaj mu jego przeszłe dziewczyna którym pozwalał się lizać po jajcach i cholera wie co jeszcze! Ile ty masz lat? 13-naście? Powiedz mu żeby spiertał na drzewo banany prostować! też mi "prawiczek"?!