Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

36 letnia kobieta majaca 12 letnie dziecko jest pania w srednim wieku. 36 letni

Polecane posty

Gość gość
dużo, jak dla ciebie kupowanie butów i chodzenie do kina to szczyt marzeń to pozostaje szczerze współczuć.

Gość gość
Gdy bylam nastolatka, spotkalam sie z takimi starymi typami. Mialam 18 lat a moj facet 28 :D teraz mam 24 I tez mnie stare dziady zaczepiaja, a moze spotkamy sie ?? :D nie . Starym dziadom o to, ze dziewczyna jest mloda, ma cialo jedrne i bez rozstepow, swieza, taki dziadziapiernik moze sie dowartosciowac. Kobiety w jego wieku wiecej zarabiaja od niego, wiec taki dziadziapiernik szuka mlodszej, wiekszosc to malolaty, ktore chca sie wyrwac z domu, ale to c***j :D:D

Gość gość
* starym dziadom chodzi o to

Gość gość
Dodam , ze spotykałam sie z nimi bo w domu sie nie przelewalo i taki starszy zapłacił za mnie w restauracji itp. Wyciagalam ich na kase a oni coś piertolili o uczuciach, miłości, ze pojedziemy nad morze :D Z taka różnica wieku trudno sie było dogadać, takie dziadziepierniki to pustaki, wiec po kilku tygodniach / miesiącach nie mieliśmy wspólnych tematów. Ten sam typ.

Gość gość
mam 21 lat i tylko wtrącę swoje: wywołuje we mnie obrzydzenie ten kretyn. chce sobie odkupić młodość dziewczyną :O zapominając, że powodem jego wycofania nie był trądzik, tylko jego własny brak jaj :O

Gość gość
jak dla mnie chodzenie do kina, wakacje nad morzem i wpolne zakupy i restauracje to kwintesencja zycia towarzyskiego jak masz inne zdanie, to zamiast wysmiewac podziel sie tym jak wg ciebie wygladac powinno zycie

Gość gość
Ośmieszasz sie kretynie

Gość gość
chodzenie do kina to chodzenie do kina, tam się nie socjalizujesz. Są jeszcze festiwale, koncerty, wypady do pubu ze znajomymi. Stary dziad by tylko przeszkadzał.

Gość gość
koncert raz na pol roku mozna odwiedzic pub raz na miesiac chetnie poznalbym znajomych studentki konczacej studia moglbym byc dla nich autorytetem w kwestii ksztaltowania kariery

Gość gość
w tym wieku chodzi się do klubów, na koncerty, wernisaże, skacze na bungee, pływa w Morzu Śródziemnym o 5 rano, jedzie się na wspólne wakacje z innymi studentami, pije się i robi jaja nocą na rynku... ach, życie :)

Gość gość
masz dupiatą pracę w jakimś sklepie i chcesz być autorytetem? Młodzi ludzi chodzą do pubu co tydzeń, a nie raz na miesiąc. Mówiłam, kula u nogi. Mało, że brzydki i głupi to na dodatek nudny :D

Gość gość
koncert raz na pół roku i pub raz na miesiąc o mój Boże, dziewczyny, wystrzegajcie się takich, serio :O

Gość gość
Hmmm...... Chyba nie wiele wiecie o miłości. Mam 22 lata, mój mąż w tym roku 40. Zaznaczam, nie jest bogaty. Żyjemy normalnie. Miłość to miłość. Ale co tam, większość dziewczyn w tym czasach to materjalistki!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ja mam 31 (tego roku 32) i jeszcze nigdy mnie życie pozytywnie nie zaskoczyło, nigdy nikogo nie miałam i uważam, że istnieje komplet zawsze odpychających wad. Np u kobiet otyłość połączona z wysokim wzrostem (to sprawia, że kobieta staje się oczach patrzącego "wielka") i na taką osobę praktycznie nikt się nie połakomi, a u mężczyzn niski wzrost w połączeniu z niezaradnością życiową, brakiem pieniędzy. Poza tym dla kobiety samotnej po 32 jest już późno, a jeśli nie zdobyła dobrze płatnej pracy czyli nie ma pieniędzy, nie ma rodziny to zaczyna przegrywać - nie odrobiła lekcji życia na te dekady, a te zaległości będą się ciągnąć. Facet po 30, jeśli ma pieniądze jaki taki wygląd ma wiele szersze spektrum. Sama mam 31, pytam się siebie, kiedy to się stało? Czuję się na 20, ale co z tego skoro wszyscy są już na innym etapie życie i nie długo się zestarzeję, 40 to fajny wiek, jeśli masz rodzinę, przyjaciela, pracę, dom, ale jak nie masz nic to wszystko będzie 2x gorsze.

Gość gość
nie bylem na koncerie od chyba 8-miu lat gdybym byl w zwiazku z dziewczyna ok 23 letnia nmoglibysmy chodzic raz na pol roku tak srednio no bo chyba nie co 3 tygodnie? koncert to taka sama przyjemnosc jak spacer i sushi na kolacje a potem film w tv

Gość gość
19:33 mamy tutaj bardzo typowy przykład "materjalistki" :D

Gość gość
Otoz to, facet chce cos nadrobic , ale tylko sie osmieszy latajac za studetkami po pubach

Gość gość
ja chodzę na koncerty i spotkania kulturalne minimum co 2 miesiące, ty nudny pryku :D zresztą, nie ma co się tobą przejmować, i tak nikogo nie znajdziesz, bo nawet nie wiesz gdzie, jak i czego szukać :D

Gość gość
"Materjalistka" :D:D O czym rozmawiasz ze swoim mezem? Nie pytam zlosliwie.

Gość gość
Sushi na kolacje Masz sie czym podniecac Jestes ze wsi autorze??

Gość gość
to z tesco za 5 złoty :P

Gość gość
O czym? Proszę, litości. Nigdy nie interesowali mnie chłopcy w moim wieku. O czym można z Nimi porozmawiać? Może Wam się to wydawać dość dziwne, ale, mamy wiele wspólnych tematów. Ekonomia, wspólne hobby, sport - raczej ten dla facetów, muzyka, książki----- ale najważniejsze wspólne codzienne życie. Życzę Wam takich kanydatow na mężów jak MÓJ ! :-)

Gość gość
znam dużo ludzi w moim wieku którzy mają ciekawe zainteresowania, ale nie uważają wyjścia raz na miesiąc za szczyt socjalizowania się. Poza tym z autorem o niczym nie pogadasz.

Gość gość
Wiem drogie Panny, czego Wam brakuje. FACETA!!!!!! To, że piszę z telefonu, który sam wstawia nie raz słowa - sprawia Wam przyjemność:-) no tak ...

Gość gość
mam chłopaka starszego ode mnie o dwa lata, więc...nie.

Gość gość
Omg, znowu ten STARY TROLL POD 40-tkę.. :O

Gość gość
brakuje ci też inteligencji, dziewczyno. pozwolisz więc, że wytłumaczę ci to łopatologicznie. jak jesteś ze swoim chłopem szczęśliwa...czy to z powodu pieniędzy, czy to z jakiegoś innego...to sobie bądź. tutaj chodzi o kretyna, który nie ma nic do zaoferowania, który gardzi wręcz kobietami w swoim wieku, a który uważa, że mu się młoda, ładna kobieta NALEŻY. z naciskiem na słowo "gardzi" w odniesieniu do rówieśniczek. pogarda dla swojej grupy wiekowej moim zdaniem nie jest niczym normalnym ani zdrowym.

Gość gość
Jestem na IV roku i szczerze.. w życiu nie spojrzałabym na podtatusiałego pana w tym wieku. Co on mi może zaoferować? Gruby portfel? Nie jestem z takich, więc NIC. Do klubów ze mną codziennie nie pochodzi, bo będzie się chciał wyspać do roboty, muzy słuch innej (o ile w ogóle czegoś słucha i nie jest to Brahms), do koleżanki go też nie zabiorę, bo obciach i poruta. Więc z czym do ludzi, panie starszy?

Gość 36latekwawa
gość dziś No chyba ze sa to stare rozhisteryzowane panny

Gość gość
ta "materjalistka" to nizbyt rozgarnięty chłop przed 40 tką który chciał powierdzić swoją tezę :D Mało która kobieta robi tak tragiczne błędy