Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAga

Boję się że jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gośćAga

Witajcie. Sytuacja wygląda tak że 16 kwietnia miałam okres a 26 kochałam się z mężem do końca bez zabezpieczenia. Od ponad roku się nie zabezpieczamy ale zwracalam uwagę na kalendarzyk i do końca kochaliśmy się tylko po 20 dniu cykli. Wcześniej zawsze przerywany. Teraz zrobilismy to do końca bo nie widzialam żebym miała dużo śluzu więc stwierdzilam że pewnie mam cykl bezowulacyjny. Mąż po stosunku powiedział że czuł że w śodku jest mokro wiec teraz juz sama nie wiem. Zawsze przy dniach owulacji mialam śluz na majtkach a teraz prawie wcale. Możliwe że wpadniemy?

Gość gość
Gdyby to było takie proste to moje juz by biegalo. Aczkolwiek są tak plodne kobiety ze ledwo pomyślą a już są w ciąży. Szansa jest zawsze tym bardziej, że to termin około owulacyjny.

Gość gość
Uspokój się lobuzie jeden

Gość gość
Szansa jest.

Gość gość
Jak długie masz cykle i czy są regularne?

Gość gość
troche kiepska metoda antykoncepcji:/ zostaje ci czekac do terminu miesiaczki, ewetualnie isc na bete

Gość gość
Mam cykle 25-26 dni. Dziś dostałam mocny śluz że ze mnie cieknie czyli 2 dni pózniej. Słyszalam ze plemniki mogą przeżyc 2-3 dni...

Gość gość
no tyle to na pewno. a nawet do 5 dni niektóry mówią. Ale chyba ciąża to nie problem skoro taką metodę stosujecie?

Gość gośćAga
Wielki problem to nie będzie, jestesmy po ślubie mamy 26 i 32 lata tylko chcielismy jeszcze troche poczekac no ale fakt że taka metoda to żadna metoda. Zaczelismy ją stosowac po ślubie

Gość gość
no wyszło na to że całkiem ładnie wcelowaliście. Szanse spore. No nic czekaj do terminu okresu i wtedy się dowiesz czy rodzina się powiększy.