Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2016 Może to głupie, ale w czasach gimnazjum wpadł mi w oko taki chłopak. Bardzo chciałam mieć z nim kontakt, poszłam do tej samej szkoły średniej. I rzeczywiście udało mi się. Spędzaliśmy ze sobą czas w szkole, był dla mnie ideałem. Mimo, że jeszcze trzymał mnie na dystans, nie chciał umawiać się poza szkołą itp. Napisał do mnie jego przyjaciel, kiedy tamten dowiedział się o tym po jakimś czasie przestał się odzywać. Może o to mi właśnie chodziło, żeby zobaczył, że nie jest jedyny skoro tak się zachowuje. W każdym razie to był koniec, nie chciał mieć ze mną kontaktu. Później chyba kogoś znalazł, ja po nim. Chciałam pokazać, że mimo to dam radę. Ale ostatnio to uczucie wraca. Podszedł ostatnio do mnie, próbował mnie zaczepić. Patrzy się też na mnie. Ale nic poza tym. Zwrócił moją uwagę i nie mogę przestać o nim myśleć. Nie długo wyjedzie na studia, ja też. Nie wiem czy iść tam gdzie on czy odciąć się na zawsze od niego. Zawsze po rozmowie z nim byłam bardzo szczęśliwa, sama myśl o nim daje mi siłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach