Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co zrobić, kiedy wraca do mnie dawna miłość? Walczyć?

Polecane posty

Gość gość

Może to głupie, ale w czasach gimnazjum wpadł mi w oko taki chłopak. Bardzo chciałam mieć z nim kontakt, poszłam do tej samej szkoły średniej. I rzeczywiście udało mi się. Spędzaliśmy ze sobą czas w szkole, był dla mnie ideałem. Mimo, że jeszcze trzymał mnie na dystans, nie chciał umawiać się poza szkołą itp. Napisał do mnie jego przyjaciel, kiedy tamten dowiedział się o tym po jakimś czasie przestał się odzywać. Może o to mi właśnie chodziło, żeby zobaczył, że nie jest jedyny skoro tak się zachowuje. W każdym razie to był koniec, nie chciał mieć ze mną kontaktu. Później chyba kogoś znalazł, ja po nim. Chciałam pokazać, że mimo to dam radę. Ale ostatnio to uczucie wraca. Podszedł ostatnio do mnie, próbował mnie zaczepić. Patrzy się też na mnie. Ale nic poza tym. Zwrócił moją uwagę i nie mogę przestać o nim myśleć. Nie długo wyjedzie na studia, ja też. Nie wiem czy iść tam gdzie on czy odciąć się na zawsze od niego. Zawsze po rozmowie z nim byłam bardzo szczęśliwa, sama myśl o nim daje mi siłę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować