Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje porady

Polecane posty

Gość gość

Pewnie wszyscy na koncu powiedza, ze jestem glupia nastolatalka i powinnam sie ogarnac ale ja tylko chce porady innych osob co robic. Mieszkam na wyspach i cztery lata temu zmarl mi tato, mama po paru miesiacach probowala popelnic samobojstwo az wkoncu wrocila do Polski. Ja zostalam tu sama z chlopakiem, z ktorym wtedy bylam raptem pol roku. Z mama kontaktow nie mam dobrych, czasami tylko wymieniamy wiadomosci na facebooku, co slychac, co robisz, itp - nic konkretnego. Nadal jestem z tym chlopakiem co wtedy, podczas 4 lat zwiazku przeszlismy chyba przez wszystko od przemocy domowej, do wspolnych wakacji az do mojej ciazy. Odkad jestem w ciazy mam problemy z emocjami, brak poczucia wlasnej wartosci, wszystko dziele (dlugi, pieniedze, dom, nawet dwie kanapy), a w dodatku jestem az za bardzo zazdrosna. Moj chlopak mowi, ze przeze mnie ma awantury co dwa dni wiec po pracy zadko bywa w domu co wiaze sie z tym, ze czuje sie osamotniona. Jak jest w domu to najczesciej pisze ze znajomymi smsy, a ja siedze obok. Mowi, ze mnie kocha i dlatego wychodzi, bo nie chce abym mu zycie rujnowala i wtedy ja znow widze oczami w glowie jak mnie zdradza. Juz nie wiem co robic, jestem zmeczona klotniami, ktore otwarcie sie przyznam ja prowokuje, byciem samej w domu, ta ciaza. I tu wlasnie potrzebuje porady, co robic? Mi sie juz pomysly skonczyly, a nadal czuje sie gowno.

Gość gość
Idź do psychologa, pomoże Ci uporać się z emocjami, bo w nich toniesz...

Niestety taki typ człowieka nic nie poradzisz. Jak to wy mówcie badboy skoro podniósł na ciebie rękę. To już o czymś świadczy na pewno cie nie kocha a ty z racjii tego że jesteś nieporadna życiowo musisz z nim być. Wierz mi chciałbym się mylić ale czuje patologie dla ciebie i dziecka.

Gość gość
masz rację. ogarnij się. masakra. ja mam podobnie. ale to mój facet prowokuje kłótnie ja się po prostu nie odzywam. miej wyyj......bane a bedzie Ci dane. sam przyjdzie i bedzie cie po stopach lizał

Gość gość
Ktoś wyżej dobrze napisał, idź do psychologa na wizytę, masz za dużo złych emocji w sobie, a tłumiąc je w środku tylko pogarszasz sytuację. Musisz się z kimś spotkać i wszystko z siebie wyrzucić. Wiem co mówię bo sama chodzę na terapię do www.psychologdlaciebie.com, bez pani psycholog nie dałabym rady poradzić sobie ze swoimi problemami