Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrady są naturalne i nie rozumiem dlaczego kogkolwiek to dziwi

Polecane posty

Gość gość
jeżeli wierzysz w dusze to jestes chora psychicznie DOSLOWNIE, osoby z takimi urojeniami powinny byc zamykane i leczone

Gość gość
nikt Ci nie zabrania być tylko mięsem,niestety Twoje pragnienie o zamknięciu mnie pozostanie niespełnione

Gość gość
dobrze że takie prymitywne osoby nie mogą decydować o zamknięciu,musiałabyś mieć wielkie zakłady na ponad połowę ludzkości :-)

Gość gość
nikt Ci nie zabrania być tylko mięsem x jak na uduchowiona osobę coś za bardzo gardzisz innymi. Ja tam wole już być mięsem niż taka zadufana osoba gardząca innymi.

Gość gość
nikt Ci nie zabrania być tylko mięsem,niestety Twoje pragnienie o zamknięciu mnie pozostanie niespełnione xx Musisz jeść, spać, robić kupę, żeby się ochłodzić - pocisz się, twoja fizjologia, układ rozrodczy czy ciąża jest niemal identyczny jak większości ssaków, ale nie, ty nie jesteś mięsem, tylko ISTOTĄ DUCHOWĄ, dlaczego? Bo tak sobie wmawiasz :D Nie ośmieszaj się, żeby przeżyć, musisz wkładać do psyka inne "życie" na tym to polega, na przetrwaniu. Wraz z zaprzestaniem aktywności twojego mózgu - znikasz, nie było cię 500 lat temu, nie będzie za 500, każda część ciebie była na tej planecie miliardy lat, ale nie, jesteś wyjątkowa, bo masz dupę, pfu, tzn. duszę.

Gość gość
dobrze że takie prymitywne osoby nie mogą decydować o zamknięciu,musiałabyś mieć wielkie zakłady na ponad połowę ludzkości xxx Prymitywne? Zdrowych psychicznie nazywasz prymitywnymi? To jak nazywasz te z poważnymi urojeniami i zaburzeniami osobowości? Każda religia to mit o wspólnych korzeniach. Wszystko zrodziło się w czasach kiedy człowiek nie potrafił świata wyjaśniać, więc "czego nie wiem", odpowiadam "Bóg". Dzisiaj trzeba być skrajnym troglodytą bez fundamentalnej wiedzy z zakresu nauk przyrodniczych, żeby bredzić na tematy paranormalne ( zaliczam tu wiarę w bóstwa).

Gość gość
napisałam tylko że Ci nie zabraniam być kim chcesz a Ty się produkujesz na każde zdanko...jak typowa babina -podciąganie zdanek, jak ktoś powie że nie jest tylko mięsem,zaraz gdacze że "tak Ty nie jesteś w ogóle mięsem",dlatego dyskusje z wami nie mają sensu.jestem też mięsem,jestem energią cała materia jest zagęszczoną energią ,a lubisz fizyke kwantową ?nie jesteś dla mnie żadnym partnerem do rozmowy ,dlatego niestety zostawiam Cie z Twoim podnieceniem intelektualnym :-)

Gość gość
jakbym kochala faceta to bym go nie zdradzila.

Gość gość
chcialbys zeby ciebie ktos zdradzil?

Gość gość pychotka
Kobieta jesli kocha faceta to nigdy nie zdradzi,nie da sie tknąć innemu.

Gość gość
Ileż to naczytałam się tych "mądrości z ksiąg" na temat zdrady, ha! Wszystko wyszczególnione w najdrobniejszym aspekcie, oparte "badaniami", podpisane naukowymi skrótami (i to niejednym!) przed nazwiskiem... Oj, taaak... Jednakże, i tu nie trzeba żadnych ksiąg i mądrych ludzi, każdy z nas posiada swój własny mózg, własne sumienie, własny charakter i własne poglądy! Jestem z tych, które nie zdradziły, nie zdradzają i zdradzać nie będą, ale nie ma się co oszukiwać, że na świecie jest tak idealnie i cacy, bo-wystarczy nawet tutaj zobaczyć: co drugi wątek porusza ten temat... Świata nie zmienimy; jak ktoś chce zdradzić, to i tak zdradzi. Proste. Najważniejsze, to trzymać się własnego kręgosłupa moralnego, własnych postanowień i uważać je za swój dekalog, obojętnie, w co/kogo się wierzy! Ludzie, szczególnie na forach, różne rzeczy piszą; to trzeba zawsze podzielić przez dwa... Ale, generalnie, tematy kontrowersyjne były, są i będą. Grunt, to myśleć i mówić swoje, nawet, jak będą na nas pluć! Z pozdrowieniami "4U"!

Gość gość
Istnienie duszy jest juz udowodnione naukowo.