Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić z takim facetem?

Polecane posty

Gość gość

Odzywa się pierwszy ale pisze jakby mu się nie chcialo, nie pyta o nic, ja cały czas musze wymyślać tematy do rozmowy. Najgorsze jest to ze w pewnym momencie potrafi nie odpisać na moje pytanie a za jakiś czas znowu się odzywa jak gdyby nigdy nic. Zaczyna mnie to już denerwować i nie wiem co mam z nim zrobić. Dodam że jest to facet na którym kiedys bardzo mi zależało ale nasza sytuacja się mocno skomplikowala i nic z tego nie wyszło. Mimo to utrzymuje z nim jakiś tam kontakt ale nie wiem czy to jest dobry pomysł bo dużo nerwów mnie to kosztuje. Już nie wiem co robić. Napisać mu żeby przestał się odzywac? Zerwać kontakt? Doradźcie.

Gość maczu piczu
Przestan po prostu reagowac na jego zaczepki i zobaczysz jak on sie bedzie zachowywal. Taki maly test na poczatek. Czy sie zacznie starac czy calkiem zamilknie. Wtedy zdecydujesz co dalej.

Gość gość
Podejrzewam ze jeśli mu nie odpisze to on przestanie się calkiem odzywac a chciałabym żeby wiedział o co mi chodzi i co przeszkadza mi w jego zachowaniu

Gość maczu piczu
To jezeli chcesz aby wiedzial o co ci chodzi to mu to napisz. Faceci sa prosci. Do nich trzeba prosto i bez zadnych aluzji. Jak kobieta mowi do faceta "wyprowadz sie" to ma na mysli czesto "walcz o mnie" a co robi facet...wyprowadza sie, bo ona przeciez tego chciala. Napisz mu wyraznie co ci sie nie podoba, czy co cie denerwuje w jego zachowaniu i zobaczysz czy ono sie po tym zmieni czy nie. Jesli nie to albo musisz sie do tego przyzwyczaic :D albo dac sobie z nim spokoj. Innej rady nie mam. A tak na marginesie to z tego co napisalas mam wrazenie, ze on nie jest toba na powaznie zaintereowany. Obym sie mylila!