Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

topik, który i tak kiedyś się zatnie

Polecane posty

Gość gość
koronek olka co ty p********z:D koronek na jedynkach:D

Gość gość
Kurwa kto koronki na jedynki zaklada dla wybielenia chyba ty glupia krowo

Gość gość
ropuszysko wylazlo

Gość gość
ropucha jak fred cie zbluzga to inaczej bedziesz spiewala a ze zbluzga to pewne bo bluzga na kazda ktora podoba sie reksowi

To nie przepraszaj, twój problem. Widzisz, Agnieszka miała być lekiem na całe zło, ale tak nie jest i nie będzie. Ba, z twoim umysłem jest coraz gorzej, w czasie tej znajomości. Dopóki nie udasz się ze swoimi rodzicami na terapię do specjalistów psychologa i psychiatry nawet Agnieszka nie jest w stanie niczego tu zdziałać - niejako naprawić cię.

Gość gość
reksio na terapie zapros tez dziadkow, wujostwo i sasiadow:D

Gość gość
Olka w ramach terapii reksio powinien nasrać ci do ryja:D

" gość dziś ropucha jak fred cie zbluzga to inaczej bedziesz spiewala a ze zbluzga to pewne bo bluzga na kazda ktora podoba sie reksowi" X hahaha :D nie podobam się Maćkowi, on mnie szczerze nie znosi - delikatnie rzecz ujmując i siedzi tu, żeby mi zrobić na złość. i żeby pokazać swojej "damie", która kurtuazja ma na drugie, a rynsztok na trzecie, jaki to z niego MACZO i jak bardzo jest męski, silny i waleczny śmiecąc na moim temacie. normalnie rycerz w pełnej krasie, zniszczy mnie i wygra tę wojnę za pomocą kanapek z pomidorem :classic_cool:

Rycerstwo sieglo bruku. Ktoś ma pomysł jak się do jutra do 6 rano pozbyć kataru???

Gość Pavlo      1985
Iftar jak prawdziwa dama klaska wargami jak gotuje kisiel, a dzyndzel jej obija kolana:D

DKNY Miód gryczany, naturalny, lejący i czarnuszka mielona. Tyle samo każdego produktu wymieszać w miseczce i przełożyć do słoiczka. Jeść trzy razy dziennie po łyżeczce. Do jutra, do 6 nie minie, ale warto mieć tą mieszankę w domu, bo jest skuteczna przy katarze, zap. zatok.

🖐️ If, jeśli jest intensywny i wodnisty, to może sam przejdzie X " Maciek B dziś Guzik prawda, bardzo lubie Alicje i bardzo mi sie podoba." X dlatego postanowiłeś "honorowo" pisać pierdy o tym, jak to "oddajesz" mnie Bartkowi, chociaż nie masz do mnie kretynie żadnych praw? wiesz co, wsadź sobie swoje lubienie w zad. współczuję wszystkim osobom, które w ten sposób "lubisz",

dodajmy jeszcze, że Maciek jako PRAWDZIWY i WALECZNY RYCERZ trzęsie gatkami przed innymi facetami :D sam napisał, że Bartka i Pavla ruszał nie będzie, bo coś tam coś tam. facecik, który potrafi tylko straszyć kobiety - bo na czyny się bidulek nie zdobył jeszcze, a przed innymi facetami spieprza na drzewo. Maćku, ta twoja panna to ma trochę przekichane, bo w razie napaści na ulicy schowasz się pod jej spódnicę i rozpłaczesz, jak na rycerza kafeteryjnego przystało :D🖐️

" Maciek B dziś Sluchaj, mamy uklad z Bartasem jaki mamy, ja sie tego trzymam i tyle. Tak trzeba." X skoro to TWÓJ układ, to sobie SWOJĄ panienkę mu wtykaj. a ode mnie wara ja mam twoje układy w d***e.

cóż, nie wiem, czy Bartek będzie uradowany, że zrobiłeś go w c***a obiecując coś, czego dać mu nie możesz. ale to już twój problem :)

Gość gość
reksio nie bedziesz startowal do zaby? hehe, to teraz desperatka olka ma wolna droge i moze cie znowu skusi na pizze:P

nie cwaniaczku, wprowadziłeś go celowo w błąd, ale to już ty będziesz się z tego tłumaczył. ja wyraźnie podkreślałam wiele razy, że z nikim z kafe spotykać się nie będę, w żadnym celu. możesz tylko mieć nadzieję, że on ci wybaczy i się nie zdenerwuje.

Gość gość
czyli na polu walki pozostali: zaba, reks, fred oraz bart in absentio. no to odliczamy.....

" gość dziś czyli na polu walki pozostali: zaba, reks, fred oraz bart in absentio. no to odliczamy..... " X a kto z kim walczy?

Gość gość
Ola czyli maciek jest psychicznie chory i ma zaburzenia ?jak zauwazyło wiele osób

Gość gość
Bartek ostatnio startowal do freda ale bez odzewu z jej strony

Gość gość
Aleksandrę Ciesielską? Daj spokój.