Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2016 Hejka, przyznam się szczerze, że okropnie zazdroszczę jej wyglądu, życia i tak dalej. Mamy po 22 lata. Ale od początku.. W podstawówce poznałam Asię, jest po prostu idealna. Zawsze taka była. Piękne niebieskie duże oczy, zgrabny nosek o ładnym kształcie, ładne usta i cudowna twarz. Jest naprawdę piękna, włosy to poezja. A o figurze nie wspomnę, zawszę szczupła, duży biust o ładnym kształcie, płaski brzuch, wąskie ramiona i świetna talia, do tego długie nogi. Wcale jej nie idealizuje, zawsze była idealna. Od razu wszyscy ją polubili, zawsze miła, uprzejma, dobrze wychowana i grzeczna. Nie była wredna, nie obgadywała i nie miała w sobie żadnych kompleksów jak inne dziewczyny. Była miła dla każdego i nigdy nie zrobiła nic wrednego względem kogoś innego. W klasie chłopacy za nią szaleli, zarówno w podstawówce jak i gimnazjum a późnej liceum. Zazdrościłam jej wyglądu domu, rodziców i dosłownie wszystkiego. Miała świetnych rodziców którzy o nią i jej rodzeństwo dbali.Jej brat był opiekuńczy i zawsze mogła liczyć na wsparcie. Świetnie się uczyła bo od dziecka rodzice pomagali jej z nauką. Miała zapewnione wszystko to czego nastolatka chciałaby mieć. Wyjazdy w każde wakacje i ferie, piękny pokój z pięknym widokiem, najlepsze przybory do szkoły i ciuchy. Kiedy byłam u niej na weekend to chciało mi się płakać, ma taki piękny dom, nowoczesny i wszechstronny wszystko jest idealne dosłownie. Nawet głos ma bardzo ładny. Zawsze była dla mnie takim przykładem ideału i marzyłam sobie, że ja tak wyglądam i mam takie życie. Wiem, że to żałosne, ale ja nie mogłam liczyć na to co ona dostała od losu. Patologiczna biedna rodzina, zawsze musiałam sobie radzić sama, sama gotować i organizować książki, sama radzić sobie z problemami i trudnościami, pokój z grzybem na scianach i wilgocią a moi rodzice zawsze mieli mnie w d***e. Teraz mamy po 22 lata i po liceum urwał mi się z nią kontakt, dziś przypadkowo spotkałam ją w sklepie, i wiecie co? Nadal jest taka idealna, piękna, promieniejąca i cudowna. Tak chciałam się tylko wyżalić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach