Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natinatiii

Brak pożądania do faceta

Polecane posty

Gość Natinatiii

Nie czuję już pożądania do mojego chłopaka , jesteśmy razem 2lata, bywało różnie ale kochamy się. Problem wygląda tak,że jako facet, przyjaciel jest świetny ale jako chłopak w ciągu hmm pół roku? bardzo się zmienił... Jest bardzo zazdrosny, nachalny, natarczywy... (próbowałam nawet na psychologa go namówi ale nie) W sprawach seksu nie chce próbowac nic nowego..nie spełnia moich fantazji :( Bardzo się zaniedbał - nie goli się, chodzi cały czas w tym samym - no już mnie nie pociąga jak dawniej.. Czy jakos można to zmienić? jestem załamana :(

Gość Julittaa
Można to zmienić, są pewne sposoby. Kup sobie tabletki na zwiększenie libido to nabierzesz ochoty na niego, bądź jakąś erotyczną bieliznę i go miło zaskocz a zobaczy, że może warto dla Ciebie też się jakoś postarać. Duży wybór bielizny jest tu https://nocszeherezady.pl/, zamawiałam dwa razy to mojemu facetowi się bardzo podobała :) Jest jeszcze inny sposób, powiedz mu po prostu żeby się ogarnął bo już masz go dość, tego jak się zachowuje i jak wygląda.

Gość gość
Nie wroze Ci powodzenia. Jesli teraz mu sie nie chce starac, to pozniej bedzie prawdopodobnie tylko gorzej. To nie jest zachowanie czlowieka, ktoremu zalezy na ukochanej osobie. Powinnas mu wszystko powiedziec o swoich odczuciach na jego temat.

Gość gość
Otóż informują cię autorko że się nie kochacie, gdybyście się kochali to mielibyście ochotę uszczęśliwiać się wzajemnie, bo na tym polega miłość.