Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy na starym mieście w Namysłowie jest bezpiecznie?

Polecane posty

Gość gość

Chce tam zamieszkać ps stare miasto nie jest w centrum miasta jakby ktoś nie wiedział namysłów jest miastem na Opolszczyźnie

Gość Namysłów województwo opolskie
Tak w całym Namysłowie jest bezpiecznie :)

Gość gość
Tam wszędzie zamieszkuje drugie pokolenie Ukraińców, przesiedlonych po akcji Wisła. Nie tylko na starym mieście, nigdzie nie jest bezpiecznie :-P

Gość gość
jak na wsi może być stare miasto :o

Gość gość
Namysłów to nie wieś tylko miasto dobrze o tym wiesz ma prawa miejskie od 1249 jesli masz obrażać moje miasto to lepiej idź spać bo dzieci o 15:41 idą już spać :P

Gość gość
To proste Sołtys Namysłowa za pomocą sołtysowej i sochy przeprowadzał orkę ziemi pod buraki. Z ziemi wyłoniła się stara plastykowa torba z biedronki. Dla upamiętnienia, wieś na zebraniu koła gospodyń wiejskich uchwaliła, że to miejsce odtąd będzie się nazywało starym miastem

Gość Namysłów województwo opolskie
Stare miasto w Namysłowie jest około kilometr od Rynku Na starym mieście są osiedla domków jednorodzinnych lasy spokój nadwidawskie błonie łąki basen stadion to fajna okolica miasta :)

Gość gość
Gość 15:42 przecież pisze że jeśli masz obrażać moje miasto to idź z psem na spacer w Namysłowie nie ma koła gospodyń wiejskich ani sołtysa bo to nie wieś tylko miasto powiatowe stolica powiatu namysłowskiego i gminy Namysłów tam głową miasta jest Burmistrz (ps ty do dobrze wiesz czemu jesteś taki złośliwy?)

Gość gość
Te domki jednorodzinne zamieszkują oczywiście nornice, których jest tam sporo. Takie podziemne domki ...

Gość gość
Żadne nornice tam nie mieszkają co nie wiesz jak normalny dom wygląda gdzie ludzie mieszkają?:D w to nigdy nie uwierzę nazywasz mnie kretynem a sam z siebie kretyna robisz :(

Gość gość
O przepraszam panie Namysłów!!! Owszem, nazwałem cię kiedyś pieszczotliwie debilem Ale kretynem jeszcze nie To twoja nadinterpretacja!

Gość gość
Sam z siebie kretyna robisz i debila jak zwał tak zwał dobrze wiesz o czym pisze mam do ciebie pytanie żyjesz czy udajesz? Wiesz że w lasku niedaleko starego miasta w Namysłowie są bunkry chyba poniemieckie tam cie bym zamknął mam takie marzenie ja tam nigdy nie wchodziłem gdy moi znajomi wchodzili bo tam są pająki i jest ciemno ty byś mógł tam wejść :D

Gość gość
Dziękuję, ale mieszkam w podobnych warunkach, więc nie widzę celu przeprowadzki

Gość gość
Czyli idioto widać że mieszkasz na zadupiu w skrajnych warunkach w Namysłowie takie warunki były by nie do pomyślenia najbiedniejsi mieszkańcy Namysłowa żyją w dziesięć razy lepszych warunkach

Gość gość
Czyli namysłów to nie jest zad***e

Gość gość
Namysłów, Namysłów, jak na razie, to jeszcze ciebie nie obrażam. Kretynem sam się nazwałeś Kretynizm to przypadłość fizyczno-psychiczna wynikająca z niedoboru jodu a z takich ludzi się nie nabijam tylko im współczuję. (Nawiasem - podaj emaila to ci poślę fiolkę jodyny) Ty jesteś zwykły, poczciwy matoł z namysłowa, tej wsi pomiędzy Ligotką a Kamienną. No moje miasteczko w randze miasta wojewódzkiego pewnie się do niej nie umywa. W odróżnieniu od twojej wioski tu ludzie już zeszli z drzewa i wyszli z jaskiń. Tylko ja, żeby polepszyć twoje samopoczucie siedzę we własnoręcznie wykopanej ziemiance, szczury napędzają mi kołowrotek dynama i czasem mam prąd a wtedy mogę pisać na znalezionym w śmietniku komputerze klasy XT z windowsem 3-0

Gość gość
Namysłów przecież idioto to nie wieś tylko miasto i dobrze o tym wiesz czyli jak widać ty dalej jesteś w epoce kamienia łupanego my z naszego miasta wyprzedzamy nasze czasy i jesteśmy w 37 wieku :D

Gość gość
gość dziś popieram tą odpowiedz w 100000%

Gość gość
namysłów sam pisze te tematy i sam sobie w nich odpowiada, to jest ciężki przypadek upośledzenia :D

Gość gość
zgadza się i nawet sam sie obraza, że niby jego obrazają hahaha

Gość gość
Nie wiem czy wiesz Namysłów ale w 37 Wieku będziemy na powrót w epoce kamienia łupanego. I takie pocieszenia dla ciebie, że dla namysłowa nic się nie zmieni

Gość gość
Nie do końca kafeterianie. Pierwsze dwa wpisy na pewno były Namysłowa. Jego pech tkwi w tym, że czasem wpada na tępiciela trolli. Czyli na mnie ;-)

Gość gość
oj nie obrażajcie naszego namysłowca... to ważny gośc jest, pisal tu, że ma firmę która się rozwija, itd.. tylko nie mogę pojąć kiedy on poświęca czas tej firmie skoro siedzi na KAFE 24 godz. na dobę... jak myślicie/ jak on to ogarnia?

Gość gość
To proste Jego firma ma zlecenie z redakcji Kafeterii na zakładanie tematów Odsłona strony to dodatkowy grosz zarobiony na reklamie I tak nam kolega Namysłów zarabia na życie psując innym krew

Gość gość
A dowodem na to jest, że się odsłonił całkiem niedawno waląc użytkowników kafeterii po nazwiskach.

Gość gość
/T/o/ /s/ą/ /da/ne /wra/żliwe i /nied/ostępne /zwy/kłym /użytko/wnikom, /trze/ba /mi/eć /znajo/mości /z /modera/torem /tej /reda/kcji

Gość gość
Bez ukośników to powyższe było traktowane jak SPAM :-) Przy znanym ip jest trochę zachodu, ale można jakoś ustalić niektóre adresy i nazwiska. Ku uwadze i ku pamięci :-)