Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój narzeczony grozi mi że jak nie usunę ciąży to mnie zostawi

Polecane posty

Gość gość

co robić? Kocham go, nie planowaliśmy dziecka, tak wyszło, nie chce usuwać ciąży a on nalega i grozi że mnie zostawi :( Mówi że opłaci wszystko i żebym zrobiła to w Niemczech... co robić?

Gość gość
O k******.Nie mogliście ustalić tego wcześniej? Dopiero teraz dowiadujesz się jakie jest jego stanowisko?

Gość gość
chroń życie, bo jak dziecko chce zabić, to i Ciebie może - niekoniecznie fizycznie, ale psychicznie... módl się i albo zmieni się narzeczony albo Ty narzeczonego... nosisz szczęście pod sercem - daj szansę mu się rozwinąć!!!!!! zobaczysz, jak będzie pięknie!

Gość gość
nic nie możesz zrobić, jak chcesz dziecko to dogadajcie się o alimenty. W sumie to nie chciałabym być na jego miejscu

Gość gość
Nawet jak się zabezpieczasz to może zdarzyć się tak, że zajdziesz w ciążę. Jeśli wybraliście gumy to szansa na dziecko wzrasta. Nie rozumiem dlaczego nie obgadaliście tego wcześniej. Powinnaś wiedzieć jakie jest jego stanowisko zanim poszłaś z nim do łóżka. Twój facet postawił Ci ultimatum takiego kalibru, że widać, że ma Cię w d***e. Dziwię się, że po tym co usłyszałaś chcesz z nim jeszcze być.

Ale on cie nie kocha.Jak ktoś napisał jest nic nie wartym śmieciem. Na twoim miejscu nawet bym sie nie zastanawiała tylko od niego odeszła i całkowicie zerwała kontakt-nawet gdybym go bardzo kochała. Tym co ci powiedział moim zdaniem przekreślił wszystko.:)

Gość gość
Jak ktos kogos kocha to chce byc z ta osoba na dobre i na zle... a on kocha tylko wyobrazenie o Tobie. W ciazy juz mu nie pasujesz...

Gość gość
dziecko urodzić, ojca pozbawić praw, pozwać o jak najwyższe alimenty jak się da. Jestem facetem. Co innego nawet zostawić kobietę z dzieckiem, a co innego namawiać do takiego czegoś.

Gość gość
a ja go rozumiem. Jestem kobietą i na wieść o ciązy wpadłabym w dziką panikę - tylko, że ja mogę usunąć ciążę, on może najwyżej mieć nadzieję, że usuniesz. I tak szczęśliwi już nie będziecie więc załatw wszystko związane z alimentami.

Gość gość
panika w ciąży świadczy o kompletnej niedojrzałości. To jakaś wiedza tajemna jest, że od pukanka są dzieci? Curwa, jakim oblechem trzeba być żeby dla własnej egoistycznej przyjemności i komfortu zabijać drugiego człowieka. Ten świat to dno.

Gość gość
Zrobił, to ma problem. Decyzja należy do ciebie, a jak nie usuniesz i zostawi, to będzie płacił na dziecko, a ty znajdziesz sobie innego.

Gość gość
to twoim zdaniem takie niedojrzałe osoby mają mieć dzieci? Niech będzie, że jestem niedojrzała - dlatego nie powinnam być matką. Facet autorki też może być niedojrzały. więc niech się prawnie ogarnie bo nic więcej nie może zrobic

Gość gość
tez nie popieram aborcji ale jak tu jedna pisala ze zobaczysz jak bedzie pieknie..yhy. poczytaj co tu pisza kobiety jak macierzynstwo je zniszczylo

Gość gość
na twoim miejscu bym usunęła, samotne macierzyństwo to dla kobiety praktycznie utrata życia. rozstań się z nim i zapomnij.

Gość gość
on cie zostawi wtedy gdybyś usunęła , bo będzie się ciebie bał i pogardzał jako złą kobietą. Jak urodzisz to zostanie i będzie wielbił twoją odwagę.