Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostwiłam chłopaka ( IDIOTKA )

Polecane posty

Gość gość

Zamiast zostać z chłopakiem wolałam studia i teraz tego żałuje . Myślałam ze na studiach to Bóg wie jakie cudowne życie się prowadzi a to jedna wielka bzdura co wszyscy gadają. Same przechwali nic więcej . Chciałabym go odzyskać ale nie mam pojęcia jak to zrobi. Pomóżcie proszę

Gość gość
Skończyłaś juz te studia ?

Gość gość
Chciałas się puszczać dlatego go zostawiłas??? To jedyne wyjasnienie. Przecież mogłabys imprezowac, pic itp bedac w zwiazku.

Gość gość
Nie . Zrezygnowałam .

Gość gość
sprowadź chłopaka do siebie albo po prostu nawiąż z nim ponowny kontakt, jakoś to pójdzie.

Gość gość
On by sie tu nie przeprowadzil boma mieszkanie i prace, a tu by nie mial takiej pracy

Gość gość
To nie mogliscie byc w zwiazku na odległosc???

Gość gość
On chcialmnie miec mnie blisko przy sobie i spedzac jak najwiecej czasu ze mna .Nie chcial spedzac wieczorow teskniac za mna i zastanawiac sie co robie, tak mi powiedzial . On chcial powazniejszego zwiazku niz spotkania co dwa tyg na weekand

Gość gość
ja tez planowalam isc na studia gdy bylam sam ale gdy w 3 liceum poznalam chlopaka to stwierdzilam ze po co mam wyjezdzac skoro jestem szczesliwa , mam cudownego chlopka. czego chciec wiecej. jestesmy juz razem 4 lata , od rku mieszkamy razem i nie zaluje ze nie poszlam na studia ani tego ze ,,zycie stidenckie" mnie ominelo