Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiwoncia15121971

Astma

Polecane posty

Gość gośćiwoncia15121971

Mam 5letnia coreczke co roku choruje po kilka razy na zapalenie osktzeli ma padowane pulmikort i beredual w tym roku znalazla sie w szpitalu za obstrukcja zapalenie osktzeli ma wusokie ige caly czas ma katat i towarzyszy jej kaszel. Czy to moze byx astma

Gość gość
I w szpitalu nie mogłaś powiedzieć że masz podejrzenia że to może być astma ?. Te objawy które wymieniłaś mogą jak najbardziej na nią wskazywać. Musisz iść do jakiegoś dobrego alergologa żeby postawił diagnozę. Przykładowo u mnie astma zaczęła się objawiać lekko świszczącym oddechem i momentami problemami ze złapaniem tchu ale trafiłam właśnie na świetną alergolog dr. Stelmasiak www.alergolog.lublin.pl która od razu zaczęła mnie bardzo dobrze leczyć. Grunt to nie czekać tylko jak najszybciej pójść bo to tylko męczarnia dla córki.

Gość gość
a co bierzesz w razie duszności bo mnie już Berotec wychodzi bokiem

Gość beatka19191
Spróbuj inhalacji aparatem Alergia Stop. Nie kosztuje dużo a nadaje się do wszystkich tych samych terapii co modele za sto złotych więcej. Jest gwarancja na 24 miesiące więc już całkiem przyzwoicie. Ja mam to w domu od miesiąca i pracuje sprawnie, nie rzęzi, nie hałasuje, łatwo i szybko podaje lek.