Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z Was jest nieszczęśliwie zakochany ??? Nie wyrabiam już.

Polecane posty

Gość gość

Czy to jak bardzo się zakochujemy zależy od naszego podejścia do miłości, naszej wrodzonej empatii, wrażliwości ? Przecież ja się do życia w ogóle nie nadaję. Nic, tylko iśc się powiesic. Czasami w ciągu dnia łapię takiego doła, że nie wyrabiam :(

Gość gość
jesteś K czy M?

Gość gość
Dlaczego nie mozecie byc razem? Ona ciebie nie chce?

Gość gość
NIe wiem czy mnie chce czy nie. Ma męża ale podobno nieciekawie jest między nimi.

Gość gość
gdybym tylko miała pewność że on czuje to samo co ja...rzuciłabym wszystko, nie patrzyłabym na nic..mimo,iż mogłabym dużo stracić...Wiem co to znaczy nieszczęśliwie się zakochać. Ile można się bronić przed tym...już czasem nie mam sił.Ciągle mam jego twarz przed oczami! Żałuję, że byłam dla niego zdystansowana wręcz niemiła momentami, zimna- ale to tylko taka maska, żeby on nie odkrył mojego uczucia....choć on jest zbyt inteligentny i pewnie i tak wie jaka jest prawda...męczymy się oboje bo mamy swoje rodziny i poukładane życie, a to spadło jak grom z jasnego nieba.

Gość gość
A ja zerwałam bo nie mogłam już wytrzymać dłużej, byliśmy ze sobą miesiąc, ale nie mogłam się do niego przekonać, wygląd, charakter, brak pracy... Zerwałam z nim dzisiaj. Chce pobyć sama i nie wiem czy dobrze robię.

Gość gość
UWAGA podszyw!

Gość gość
Lecz się np. Tzn lecz się napewno. Z głową twoja jest źle. Ile ty masz lat? 15? Zakochana i nie wyrabia. Współczuję twojemu wybrankowi. Chora baba.