Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myszko...

Polecane posty

Bo tak pisalas kiedys do jednej dziewczyny i tylko ty pisalas ty szmatko myslalam ze to ty a ja sie tylko przywitalam z toba

Gość gość
srysia nołlajfico jebana miłaś stąd wypierdalać :classic_cool:

Gość gość
Eee nie przypominam sobie do kogo to pisałam a słowo "szmatka" może dużo osób pisać, gwarantuje, że kiedy ten post był napisany to ja byłam pod prysznicem, ok uciekam bo mam wiele spraw do obmyślenia, czasami bym chciała nie myśleć bo trochę mam okres dylematów, nie mam nawet z kim pogadać, nie wiem czy kocham no masakra, zobaczymy :o

Gość gość
Przemek witaj :) nie obrażam jej :) nie przeszkadza mi, lubię was czytać beztroskich i uśmiechniętych a najbardziej te gify szatana serduszko są udane :D Powodzenia

Gość gość
kogo to obchodzi 🖐️

Gość gość
Przemek oddałam konto z hasłem i ktoś sobie zabrał, tak będzie lepiej dla mojego dobra ponieważ czasami sprawy wymykały się spod kontroli, pisanie moich danych czyli wszystko o mnie wiedzieliście a nie chciałabym by ktoś mnie ze znajomych poznał i się śmiał ze mnie, do tego kafeteria mnie cofała więc odnowiłam kontakty ze znajomymi by się zacząć spotykać i wychodzić do ludzi. No i nie zniosłam już właśnie oskarżeń na mój temat, że ja dokuczam komuś z gościa lub obrażanie mnie. Do tego nauka na jazdy, praca i obowiązki. Trzymajcie się :)

sysia poznala faceta i odeszla ja rowniez tak zrobie jak kogos poznam

Gość gość
Oszkaa gdzie masz Neptysia ? 🖐️

Pewnie spi albo trzyma sie ode mnie z daleka tak jak mu wczoraj tutaj radzilí

taki żart tylko ... oczywiście życzę Ci żeby tak nie było wiem Patrycjo i źle mi z tym ... może takie nasze przeznaczenie już być samotnym i pisać na foruum dla zjeebów

Oszkaa, a nie widziałaś gdzieś mnie dzisiaj piszącego z gościa? :-D Tak jak wczoraj w nocy pisząc z Neptykiem. Ja rozumiem późna pora, to i omamy mogłaś mieć :-D

oszkaadziś hej tix a ty skad wiesz o tym ? o.O X A to się nazywa przegląd kafe :-D Niedobra Oszkaa be :-D