Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zmarnowałam swoje życie ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat i tak wyszło ze narazie zero znajomych...czy zmarnowałam swoją "młodość " cxy te wszystkie fajne chwile przede mną ? :( Tyle tu można przeczytać o zmarnowanym życiu na kafeterii, że sama nie wiwm co myśleć

Gość gość
rozwijaj się, wychodź z domu, miej zainteresowania. nie załamuj się brakiem znajomych. czasem tak bywa. miałam podobnie, praktycznie brak znajomych w twoim wieku, i też myślalam ze zmarnowalam życie.. twoja młodośc będzie jeszcze sporo trwać, więc jak na razie nic nie zmarnowałaś! trzymaj się i nie załamuj!

Gość luliczkaaa
Kochanie... Jeszcze wszystko przed Tobą

Gość gość
dokładnie, wszystko przed Tobą!

Gość gośćluliczkaaa
Kurde jakieś problemy z netem. Pisałam że mam 29 lat, dwójkę dzieci, męża inwalidę, kredytu na mieszkanie jeszcze jakieś 120 tysięcy... Pracuję w kulturze. Użeram się z ludźmi, którym wszystko się należy. I wiesz co?? Cieszę się! Mam gdzie wrócić po pracy, z kim zjeść kolację. Więcej optymizmu! Rób to co kochasz póki masz na to czas

Gość gość
Dziękuję za wsparcie :( postaram się poszukać pracy dorywczo, może tam znajdę jakichś znajomych? Poszłabym na jakąś imprezę ale wiadomo że samemu super bezpiecznie nie jest bo przeważnie idzie się w kilka osób no,ale ostatecznie bym spróbowała alw raczej tam na nowe znajomości chyba liczyć nie można

Gość gość
Tak czy inaczej dziękuję za miłe słowa.. poszukam chociaż tej pracy na wakacje bo coś czuje że znowu będą zmarnowane :(

Gość gość
Nie mam pojęcia gdzie wychodzić samej oprócz sklepów Moje życie się ogranicza do siedzenia w domu i raz na jakiś czas market lub jakiś inny sklep czy rossmann i to całe atrakcje.

Gość gość
Jest ktoś ? :(

Gość gość
Jest ktoś na kafe tutaj ? :(