Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz i nowa kolezanka ocencie sytuacje pliss

Polecane posty

Gość gość

Spojrzcie obiektywnie na to.Bo mnie zlosc bierze ale niewiem czy nie przesadzam. Kilka lat temu moj maz wdal sie w blizsza relacje z duzo mlodsza dziewucha. Zaczelo sie od kolezanki a skonczylo na bliskiej przyjaciolce i na 90% w lozku. Nie bede sie rozpisywac ile nerwow pezez to mialam. Rozstania powroty i dlugie proby wybaczenia. Udalo sie. Wybaczylam,wmowilam sobie ze zapomnialam.minelo 5 lat. Bylo sielankowo.niedwno maz zaczal nowa prace gdzie sa same kobiety. Przymknelam oko. Kilka dni temu zatrudnila sie nowa z ktora maz sie zmienia. Malolata zaraz po szkole. Nic szczegolnego.Maz mowil tylko ze gowniara. Cos napomknal swojej mamie ze do niego napisala z pytaniem o cos o prace. Potem cos mnie tknelo. Zajrzalam mu w tel a tam smsy z nia. Ona cos sie pyta porem on jej odpowiada i pyta sie jak tam praca jej sie podoba pada slowo"kochana" i propozycja w blizej nieokreslonej przyszlosci wypad na kawe lub piwo od strony mojego meza. Ona ze chetnie... A we mnie az cos zabulgotalo.. czy ja mam sluszne objawy zlosci???

Gość gość
suko to ty, dalas glos? :D

Gość Bucefalos
A jak myślisz?? Nie przeleciałby jej gdyby mu dala? Po piwie bedzie latwiejsza.

Gość gość
kochana....do koleżanki,on cie zdradza a ty się pytasz,nie rob awantur ,znajdz sobie kogos fajnego odwróć role,na nich tylko to działa ,obudzi się ale nie koncz romansu,niech cierpi 20 lat,cierpienie uszlachetnia

Gość gość
Raczej nie zdradza bo raz ja widzial tylko nawet nr nie ma jej zapisanego.... ale taka gra slowna mnie dobija. Przemile uprzejmy pisze jej ze w koncu jakas normalna osoba przyszla do nich do pracy bo wczesniej same pomylki byly. Mawet sie z nia nie widuje bo pracuja na zmiane,raz ja widzial przy przyjeciu jej tylko. Ale takie teksty....???obserwowac?

Gość gość
szuka wrazen gdzie indziej, raz zdradził? zdradzi drug raz ta sama kobiete :)