Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nobolo

Wrażenia z Wybrzeża Rewalskiego.

Polecane posty

Gość Nobolo

Podzielcie się wrażeniami z Rewala i Niechorza! Wg mnie Rewal jest najlepszą miejscowością do wakacyjnego wypoczynku , ogólnie całe wyrzeże jest fajne bo można powiedzieć że jest to jeden wielki organizm, w Rewalu mamy świetne miejsca aby się pobawić np. California, Trzęsacz daje nam wirtualną rozrywkę w postaci muzeum elektronicznego, w Niechorzu można skosztować najlepszej ryby nad polskim morzem w smażalni ryb Kergulena w Niechorzu i zwiedzić najpiękniejszą latarnię. W Pobierowie można zjeść świetne lody u Szkolnickiego i zgubić się w małych targowiskach. A w Pogorzelicy można się wyciszyć i nawdychaj najlepszego powietrza w Polsce. Polecam każdemu Niechorze i Rewal! :)

Gość gość
Jo tesknie za kelnerem z rewala hej!

Gość gość
Ja lubię Niechorskie zachód słońca i klimat :)

Gość gość
Ja byłam w kilku miejscowościach nadmorskich ale Rewal jest zdecydowanie moją ulubioną. Jest tam wszystko co trzeba od czystego przesiąkniętego jodem powietrza, pięknych krajobrazów, zabytków i świetnej zabawy. Jeżeli chodzi o nocleg to wybieram Kompleks Wypoczynkowy Polonia www.polonia.ta.pl położony tylko 50 metrów od morza.